Marti, 23 Aprilie 2019

Peste 1500 de persoane, la Uliești la sărbătoarea „Spargerea Căluşului”

Cântec, joc şi bună dispoziţie la Ziua comunei Uliești, duminică, 11 iunie, pe stadionul din satul Jugureni, unde peste 1500 de localinici au asistat la un spectacol de zile mari, această zi de duminică fiind o zi memorabilă a comunei Uliesti.

Pentru prima dată în istoria comunei, aproximativ 1500 de locuitori din Uliești au participat la marea sărbătoare, organizată de primarul Iulian-Petrişor Costache, unde la invitaţia acestuia au fost prezenţi şi senatorii Iancu Caracota şi Adrian Ţuţuianu, dar şi deputata Oana Vladuca, cât şi reprezentaţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi Alin Manole.

La eveniment a participat şi o delegaţie a PNL Dâmboviţa condusă de dl. Iulian Vladu, petrecerea începând la ora 12.00 şi continuând până târziu în noapte.

Primarul Iulian Petrişor Costache, a fost o gazdă perfectă pentru toţi cei prezenţi încercând să acorde atenţie tuturor invitaţilor dar şi cetăţenilor din Uliesti, acesta dând mâna efectiv aproape cu toţi cei prezenţi, ca o adevărată gazdă primitoare.

Faţă de un asemenea eveniment de excepţie, nu putem decât să salutăm iniţiativa primarului Iulian Petrişor Costache, sperând că în 2018 sărbătoarea „Spargerea Căluşului” să se ridice la acelaşi nivel ca şi cea din data de 11 iunie 2017.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan