Primăria Butimanu se declară pregătită să înfrunte iarna! Străzile vor fi curate ca-n palmă!

Primăria Butimanu este pregătită pentru sezonul rece, utilajele, carburanții și materialele antiderapante sunt gata pentru a fi folosite în cazul în care zăpada se va așterne pe străzile din administrarea Primăriei.

Biroul de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Butimanu a este pregătit pentru a interveni în cazul în care vor exista căderi de zăpadă pe străzile din comuna dar si pe drumul ce leagă comuna Butimanu de orașul Răcari. 

Iarna aceasta, pe străzile din Butimanu se va folosi doar material antiderapant (nisip) și asta pentru a nu afecta structura mixturii asfaltice. "Avem pregătite deja echipele în cazul în care stratul de zăpada va depăși normele admise și vom interveni conform graficului întocmit. De asemenea, avem și stocuri de materiale antiderapante”, ne-au declarat reprezentanti ai administrației de la Butimanu.

Tot cei de la Primărie atrag atenția deținătorilor de autovehicule să nu le parcheze în zonele ce pot afecta accesul utilajelor pentru a nu împiedeca desfășurarea în bune condiții a activităților de decongestionare a străzilor în cazul căderilor de zăpadă.