Miercuri, 24 Aprilie 2019

FLOREA MUȘAT - PRIMARUL COMUNEI BĂLENI: ANUL 2017 A FOST, PENTRU BĂLENARI, UN AN BUN

Primarul comunei Băleni, domnul doctor Florea Mușat, chiar are de ce să fie mulțumit la începutul anului 2018, privind în urmă la tot ce s-a realizat în anul 2017 în Comuna Baleni.

Fără doar și poate, anul 2017 a fost pentru bălenari un an foarte bun din punct de vedere al investițiilor, în comună asfaltandu-se numeroase drumuri, fiind pietruiti 7 kilometri de drumuri agricole pentru acces la solariile cetățenilor din Baleni, iluminatul public fiind de asemeni finalizat în întreaga localitate, iar în curs de realizare se află un drum ce face legătură între cartierele Gornobeni și Băcani.

Din punct de vedere al finanțărilor realizare prin fonduri nerambursabile, se pot menționa obținerea de fonduri pentru construirea unei grădinițe cu program prelungit, cu o capacitate de 60 de locuri și cu o valoare a investiției de 2,7 milioane de lei și a unui dispensar în Comuna Baleni, investiție în valoare de 1,7 milioane lei.

 

A fost finalizată baza sportivă din localitate, însă cea mai importantă investiție este realizarea rețelei de canalizare, jumătate de valoare investiției, aproximativ 5,6 milioane de lei fiind deja în conturile Primăriei Baleni.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan