Marti, 19 Februarie 2019

PRIMĂRIA TITU A OBȚINUT FINANȚARE PENTRU CELE DOUĂ LICEE DIN ORAȘ

Primarul oraşului Titu, Traian Niculae, a semnat, săptămâna trecută, două contracte de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a II-a. Acestea vizează modernizarea şi dotarea liceelor „Goga lonescu” şi „I.C. Vissarion”, „in vederea obţinerii autorizaţiei de funcţionare PSI. Valoarea celor două proiecte depăşeşte 2,4 milioane de lei (24 de miliarde de lei vechi).

Tot cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, administraţia de la Titu va implementa un proiect similar la Şcoala nr. 2 Titu-Târg si va construi străzi în zona Titu-Nou, cea din urmă investiţie având o finanţare de peste 6,6 milioane de lei (66 miliarde lei vechi). Contractele au fost semnate în lunile noiembrie şi decembrie 2017, iar lucrările vor demara după parcurgerea etapei de licitaţie publică.

În ceea ce priveşte Liceul Teoretic „I.C. Vissarion”, Primăria Titu a depus la ADR Sud Muntenia, în octombrie 2017, un proiect de accesare fonduri europene cu ajutorul cărora să fie reabilitate corpurile de clădiri. Valoarea totală a investitiei a fost estimată la 7,9 milioane de lei. Administratia locală de la Titu a pregătit documentatii şi pentru Liceul „Goga lonescu” şi Şcoala Generală „pictor Nicolae Grigorescu”, în vederea dezvoltării infrastructurii educationale, proiecte care vor fi depuse imediat ce se deschid axele europene de finantare.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan