Marti, 19 Februarie 2019

PRIMARUL COMUNEI BUTIAMU - GABRIEL DRAGNEA "VOM MERGE MAI DEPARTE INDIFERENT DE CÂTE SACRIFICII VA FI NEVOIE"

Dezamăgit de alocările bugetare către Comuna Butimanu pe anul 2018, alocări ce au fost diminuate cu suma de 650.000 de lei față de anul 2017, Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu promite că cele mai importante proiecte vor merge mai departe, respectiv: asfaltarea,  introducerea rețelei de gaze naturale - în conformitate cu dorința cetățenilor,  achiziționarea unui buldoexcavator și modernizarea rețelei de iluminat stradal.

Plin de amărăciune, primarul Gabriel Dragnea, printr-o postare publică afirmă:

"Toate planurile mele ca primar și implicit ale instituției pe care o conduc, s-au dus pe Apa Sâmbetei, după ce a sosit bugetul alocat comunei de către Consiliul Județean Dâmbovița.

Anul acesta, bugetul alocat este „ciuntit” cu 30% față de cel de anul trecut, care, ATENȚIE!!! a fost tot unul de austeritate. Mai marii județului au decis, în infinită lor înțelepciune, că unde se poate cu puțîn, merge cu și mai puțîn. Nici nu pot să argumentez decizia lor: este vorba de rea-voință sau de incapacitate? Sau de amândouă?! Asta în condițiile în care, conform legii salarizării, salariile din sectorul bugetar au fost majorate încă de anul trecut!

Cert este faptul că bugetul alocat comunei Butimanu este, anul acesta, mai sărac cu 650.000 lei.

Impactul asupra comunei este foarte puternic. Am fost nevoit să tăi, cu ajutorul aparatului de specialitate, toate cheltuielile care au putut fi tăiate: plăți compensatorii, plata navetei cadrelor didactice, ajutoare etc. Toate acestea vor afecta grav atât activitatea Primăriei Butimanu, cât și bunul mers al lucrurilor din comună."

Cu toate acestea, aș cum îl cunoaștem noi pe Gabriel Dragnea, avem toată convingrea că va trece peste absolut toate impedimentele și își va duce la bun sfârșit toate proiectele începute.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan