Duminica, 19 Mai 2019

PRIMĂRIA TITU VĂ INFORMEAZĂ IN LEGĂTURĂ CU STADIUL LUCRĂRILOR DE REABILITARE A BLOCURILOR DIN ORAȘ

În cursul zilei de astăzi, primarul orașului Titu, dl. Traian Niculae, impreună cu președinții asociaților de locatari/proprietari, reprezentant din partea constructorului responsabil cu lucrările de reabilitare Tomescu Bogdan, administratorul public Ion Coșaru, director economic Roșu Marieta, diriginte santier Porumb Lia și consilieri locali au participat la o ședintă cu locatarii, sedință tematică anunțată încă de zilele trecute. 

Întrunirea a avut loc la Centrul pentru Tineret. În prima etapă au avut loc discuții între locatari și constructor apoi a fost efectuată o vizită pe șantierele din oraș pentru a se verifica la fața locului stadiul lucrărilor și problemele semnalate . 

Au avut loc discuții în teren cu, constructorul și responsabilii de șantiere cu scopul de a remedia toate problemele semnalate înainte de a se efectua plata și de a se face recepția lucrărilor. Discuțiile au fost constructive în favoarea cetățenilor pentru a se putea finaliza această ultimă etapă de dezvoltare urbană prin reabilitare a orașului nostru.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan