Miercuri, 20 Martie 2019

REVOLTĂ ÎN CARTIERUL MALURI DIN PUCIOASA! ACUZE GRAVE LA ADRESA PRIMARULUI ORAȘULUI PUCIOASA – ANA CONSTANTIN ZIS "KIM JONG-UN"

Cetățenii cartierului Maluri din orașul Pucioasa sunt la un pas de a declanșa o revoltă de amploare, având în vedere că aceștia îl acuză pe primarul Ana Constantin, zis "KIM JONG-UN", că “le-a băgat mâna în buzunar” executând o lucrare de infrastructură doar pe hârtie, pe care a plătit-o din fonduri guvernamentale, însă care în realitate nu a fost niciodată executată.

Totul a început în anul 2016, când datorită unor calamități naturale, drumul comunal DC 8 ce leagă cartierul Malurile din Pucioasa de localitatea Valea Lungă s-a surpat, fapt ce a determinat Guvernul României, ca prin H.G. 468/06.07.2016 să aloce suma de 400 de milioane de lei vechi, din Fondul de Intervenție aflat la dispoziția Guvernului, pentru refacerea acestuia.

Scriptic, la data de 08.12.2016, Primăria Orașului Pucioasa prin reprezentantul său legal Ana Constantin - în calitate de primar - a încheiat contractul de lucrări 29965/08.12.2016, pentru ca la data de 19.12.2016, să se întocmească procesul verbal de recepție a lucrării, înregistrat sub numărul 30887/19.12.2016, totul în fals, fără ca lucrarea să fi fost vreodată executată.

Cetățenii din Malurile au confirmat pentru DambovitaNEWS, că niciodată nu a fost executată o asemenea lucrare pe DC 8, Malurile -Valea Lungă, lucru care de altfel se poate observa cu ochiul liber, situație ce a dus ca cetățenii cartierului Malurile să se revolte împotriva primarului Ana Constantin.

Nu doar acest fapt a făcut că oamenii din Malurile să se revolte împotriva primarului orașului Pucioasa-Ana Constantin, ci și nepăsarea acestuia față de acest cartier izolat și față de locuitorii acestui așezământ, locuitorii din Malurile cu care am stat de vorbă povestind că primarul nu-i ajută cu absolut nimic și că a trecut prin această localitate doar cu ocazia Referendumului pentru Familie desfășurat în datele de 6 și 7 octombrie 2018.

Mai mult, locuitorii din Malurile acuză și faptul că plătesc pe factura de energie colectarea gunoiului, însă acest lucru nu s-a întâmplat nicioadata, din simplu fapt că infrastructura localității nu permite acest lucru, mașinilor de la Supercom fiindu-le practic imposibil la ajungă la Malurile, lucru care de altfel pe primarul Ana Constantin nu-l interesează.

Din informațiile pe care le deținem se pare că locuitorii din Malurile doresc să vină în fața primăriei orașului Pucioasa pentru a manifesta împotriva celui supranumit "KIM JONG-UN", datorită caracterului său mincinos și răzbunător, dar nu și în ultimul rând, pentru faptul că "le-a băgat mâna in buzunar".

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan