Marti, 21 Mai 2019

LA PETREȘTI DE CENTENARUL MARII UNIRI S-A DEFILAT PE O DISTANȚĂ DE 25 DE KILOMETRI

Cu siguranță că, manifestările prilejuite de Centenarul Marii Uniri ce au avut loc de 1 Decembrie în Comuna Petrești au fost unice, prin defilarea pe parcursul a celor 25 de kilometri, nu doar în județul Dâmbovița ci în întrega țară, sute de persoane urmându-l pe primarul comunei Petrești, ing. Andrei Lucian Daniel – ”Popicu” prin întreaga comună pe parcursul celor 25 de km.

Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit în comuna Petrești cu gândul la cei care au înfăptuit România Mare și în ciuda frigului pătrunzător toți participanții la defilare au făcut față cu brio acestui test de anduranță, al cărui lider a fost de departe Primarul ”Popicu”.

Piesa de rezistență a paradei de la Petrești, a fost în mod evident fanfara ce a cântat aproape non-stop întreținând o atmosfera deosebită, fapt ce a făcut ca cele câteva ore cât a durat defilarea organizată la Petrești să trecă pentru toți participanții ca și cum ar fi fost vorba de câteva clipe.

Felicitări Primarului Andrei Lucian Daniel, pentru modul excepțional în care a organizat manifestările prilejuite de Centenarul Marii Uniri și mai ales pentru defilarea ce cu siguranță va rămâne unică în istoria Comunei Petrești.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan