Vineri, 23 Martie 2018

Anchete

NEBUNIE TOTALĂ! ANTOFIE A MAI FĂCUT UN PAS SPRE PUȘCĂRIE! MARTORUL POPESCU ANTONIO L-A TURNAT PE ȘEFUL POLIȚIEI! VEDEȚI DOVADA NOII INFRACȚIUNI COMISE DE ANTOFIE!!!

NEBUNIE TOTALĂ! ANTOFIE A MAI FĂCUT UN PAS SPRE PUȘCĂRIE! MARTORUL POPESCU ANTONIO L-A TURNAT PE ȘEFUL POLIȚIEI! VEDEȚI DOVADA  NOII INFRACȚIUNI COMISE DE ANTOFIE!!!

Comisarul șef Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște este în rahat până la gât, infracțiunile comise de acesta fiind probate, lucru ce în mod normal ar fi trebuit să-l trimită pe derbedeul Antofie până acum după gratii!

Astăzi vă prezentăm dovada că Antofie l-a instigat la mărturie mincinoasă pe numitul Popescu Antonio Cătălin, un mic tâlhar din M6, care s-a ocupat până acum ceva timp cu furatul prin Marea Britanie și care mai nou este martor de serviciu la Poliția Târ

E X C L U S I V I T A T E! - AUDIERI ÎN CURSUL ZILEI DE ASTĂZI LA DIRECȚIA GENERALĂ ANTICORUPȚIE CU PRIVIRE LA ANTOFIE!

E X C L U S I V I T A T E! - AUDIERI ÎN CURSUL ZILEI DE ASTĂZI  LA DIRECȚIA GENERALĂ ANTICORUPȚIE  CU PRIVIRE LA ANTOFIE!

Astăzi au avut loc audieri maraton la Direcția Generală Anticorupție cu privire la posibile fapte de corupție, săvârșite de comisarul șef Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște.

Tot cu privire la Antofie, vor fi audueri la D.G.A. atât în cursul zilei de mâine, miercuri, 21.03.2018, dar și cursul zilei de joi 22.03.2018, urmând ca în urma cercetărilor să se să propună soluții legale în concordanță cu probatoriul administrat!

EXCLUSIVITATE! INSPECTORUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE A FOST INFORMAT CU PRIVIRE LA CHEFUL FĂCUT DE ANTOFIE LA RESTAURANTUL SOLARINO!

EXCLUSIVITATE!  INSPECTORUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE A FOST INFORMAT CU PRIVIRE LA CHEFUL FĂCUT DE ANTOFIE LA RESTAURANTUL SOLARINO!

Chiar în această seară, Chestorul principal de poliţie Cătălin Ioniță - Inspector General al Poliţiei Române, a fost informat cu privire la ceea ce s-a întâmplat în data de 27.02.2018 începând cu ora 12.00 la Restaurantul Solarino, loc în care în acea zi, în timpul programului de lucru, Antofie  Claudiu Adrian -Șeful Poliției Municipiului Târgoviște a dat o mega petrecere, urmand ca în cursul zilei de mâine sa dispună in conformitate cu prevederile legale.

Din păcate pentru conducerea Inspector

ANTOFIE, MORARU & OPREA LA BĂUTURĂ ÎN TIMPUL PROGRAMULUI!

ANTOFIE, MORARU & OPREA LA BĂUTURĂ ÎN TIMPUL PROGRAMULUI!

Surprizele se țin lanț cu privire la infracțiunile comise de comisarul șef Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște, una din isprăvile recente ale acestuia datând din data de marți, 27.02.2018, când în timpul programului de lucru cei trei “fruntași” ai Poliției Județene au mers la băutură la Restaurantul Solarino!

Dacă despre Morau-Bruta se cunoaște că este sub influența alcoolului mare parte din zi și că are “episoade de independență”, iar datorită băuturii din cap înce

ANTOFIE VEI MERGE LA PUȘCĂRIE! CLAUDIA MOICEANU A VORBIT DESPRE VIOL! VIDEO CUTREMURĂTOR!

ANTOFIE VEI MERGE LA PUȘCĂRIE! CLAUDIA MOICEANU A VORBIT DESPRE VIOL! VIDEO CUTREMURĂTOR!

O faptă abominabilă, comisă de comisarul șef Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște, iese la iveală după 15 ani, timp în care o femeie foarte frumoasă, nu a avut în gând decât ziua în care Antofie va plăti pentru ceea ce i-a făcut , iar acea zi... a sosit!!!

Anul 2003, Claudia Moiceanu, o tânăra în vârstă de doar 19 ani din M6, este violată și bătută cu bestialitate într-un apartament din M11, de către un individ zis "PIF", pe numele său adevărat M.D.M, de fel din Geme

E X C L U S I V I T A T E! ANTOFIE ESTE ÎN GENUNCHI! ÎNREGISTRARE “TIP PORTOCALĂ” DIN SEDIUL POLIȚIEI MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE!!!

E X C L U S I V I T A T E! ANTOFIE ESTE ÎN GENUNCHI! ÎNREGISTRARE “TIP PORTOCALĂ” DIN SEDIUL POLIȚIEI MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE!!!

Comisarul șef  Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște este în genunchi, iar demiterea sa este o chestiune de zile, mai ales în condițiile în care I.G.P.R.  a intrat în posesia mai multor inregistari, obținute cu ajutorul unor dispozitive de tip spy în sediul Poliției Municipiului Târgoviște, probe ce demonstrează abuzurile ce au loc la această instituție, dar și metodele de anchetă folosite de subordonații acestuia.

Oameni abuzați, terorizați și umiliți de către subord

CU PISTOLUL ȘI CU CĂTUȘELE LA BRÂU... LAȘUL DE ANTOFIE... A UMPLUT ASTĂZI PAMPERSUL DE FRICĂ!

CU PISTOLUL ȘI CU CĂTUȘELE LA BRÂU... LAȘUL DE ANTOFIE... A UMPLUT ASTĂZI PAMPERSUL  DE FRICĂ!

Coruptul Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște, "doctor" în arestări de duminică seara, se pare că a început să cam aibă palpitații (unii spun chiar fibrilații), fiind de nerecunoscut, el "marele Comandante Che Guevara", ce la începutul lunii februarie, într-o seară de duminică, punea la cale o arestare parșivă, folosind niște oameni pe care i-a terorizat și cărora le-a dictat ce să scrie, astăzi, vineri, 16.03.2018....a umplut pampersul de frică, în doar câteva clipe

INFRACTORUL ANTOFIE ADRIAN, ȘI-A TRIMIS ADJUNCTUL DUPĂ ȘPAGĂ ȘI TAXĂ DE PROTECȚIE LA TĂTĂRANI ȘI NEVASTA SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU UN SUSPECT PE CARE ÎL CERCETEAZĂ!

INFRACTORUL ANTOFIE ADRIAN, ȘI-A TRIMIS ADJUNCTUL DUPĂ ȘPAGĂ ȘI TAXĂ DE PROTECȚIE LA TĂTĂRANI ȘI NEVASTA SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU UN SUSPECT PE CARE ÎL CERCETEAZĂ!

Cercetat de Agenția Națională de Integritate într-un vast dosar, în care se fac cercetări cu privire la averea ilicită pe care o deține, Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște, crede că este de neatins, iar în goana sa de a acumula o avere cât mai mare, din care să aibă ce cheltui cu amanta din M6 (lucru despre care vom vorbi pe larg în curând) dar și cu amanta din propria ogradă, Violeta Constantinescu (fostă Savu), săvârșeste infracțiuni de o gravitate extremă, aproa

CĂLIN CATANĂ DEZVĂLUIE INFRACȚIUNILE COMISE DE ANTOFIE ADRIAN - MATERIAL VIDEO HALUCINANT

CĂLIN CATANĂ DEZVĂLUIE INFRACȚIUNILE COMISE DE ANTOFIE ADRIAN - MATERIAL VIDEO HALUCINANT

Antofie  Claudiu Adrian -Șeful Poliției Municipiului Târgoviște este knockout și probabil în aceste clipe este numărat de adjunctul său Nelu Moraru, zis Brută, ca urmare a dezvăluirilor făcute de Călin Catană, un om de o probitate morală deosebită!

Din păcate pentru Antofie, de data aceasta în fața camerei de luat vederi, nu s-a aflat vreun interlop sau vreun agramat, ci o personă cu un statut social aparte, descendent al unei familii de faimă din județul Dâmbovița, ce prin declarațiile sale, c

"ROMANU" ADUCE GRAVE ACUZE POLIȚIEI TÂRGOVIȘTE ȘI COMANDANTULUI ANTOFIE ADRIAN (VIDEO CUTREMURĂTOR)

Iordănescu Petre, cunoscut sub pseudonimul de "Romanu", om de afaceri dâmbovițean, a ajuns să treacă prin momente dramatice datorită mafiei de la Poliția Municipiului Târgoviște și în special datorită șefilor acestei structuri,  Antofie  Claudiu Adrian -Șeful Poliției Municipiului Târgoviște și Moraru Nelu - Adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgovişte – pe linie de investigații criminale.

De aproximativ patru ani de zile, "Romanu" trăiește în teroare sub ochii nepăsători ai Poliției Mun

VEZI CE LE-A TRANSMIS ZEPIȘI LUI ANTOFIE SI MORARU!!!!

VEZI CE LE-A TRANSMIS ZEPIȘI LUI ANTOFIE SI MORARU!!!!

SUBCOMISARUL VENETICU MĂDĂLIN - SĂGEATA LUI MORARU - "A PRIVATIZAT" BIROUL INVESTIGAȚII CRIMINALE DIN CADRUL POLIȚIEI TÂRGOVIȘTE

SUBCOMISARUL VENETICU MĂDĂLIN - SĂGEATA LUI MORARU -

Subcomisarul de poliție Veneticu Mădălin Eugen, ce activează în cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, deși este un polițist tânăr ce n-ar fi trebuit în mod normal să aibă apucături de "milițian", este totuși unul din "pionii" principali ai grupului infracțional ce activează în cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, grup infracțional condus de Antofie  Claudiu Adrian -Șeful Poliției Municipiului Târgoviște și Moraru Nelu - Adjunct al Șefului Poliți

PREȘEDINTELE PSD TITU - VLAD OPREA - ZIS INTERLOPUL ESTE CHEMAT MÂINE LA POLIȚIE!!!!! VEZI ÎN EXCLUSIVITATE MOTIVUL CITĂRII SALE!

PREȘEDINTELE PSD TITU - VLAD OPREA - ZIS INTERLOPUL ESTE CHEMAT MÂINE LA POLIȚIE!!!!!  VEZI ÎN EXCLUSIVITATE MOTIVUL CITĂRII SALE!

Vlad Oprea, președintele PSD Titu și "mâna dreaptă"  a senatorului Adrian Țuțuianu, este chemat mâine dimineață la Poliția Oraș Titu, ca martor (deocamdată) în dosarul penal deschis ca urmare a plângerii penale formulate de președintele PNL Titu-Teodor Rădoi, în cauza privind spargerea lunetei unui autoturism ce aparține fostului viceprimar Rădoi.

Autoturismul lui Teodor Rădoi - MERCEDES BENZ - E CLASS - având luneta spartă

Din informațiile deținute de DambovițaNEWS, Vlad Oprea zis "Interlopul

DE NEIMAGINAT!!! ACEASTĂ ÎNREGISTRARE ÎI POATE TRIMITE DUPĂ GRATII PE MORARU & ANTOFIE!

DE NEIMAGINAT!!! ACEASTĂ ÎNREGISTRARE ÎI POATE TRIMITE DUPĂ GRATII PE MORARU & ANTOFIE!

O înregistrare explozivă, ce se pare că va fi "bomboana de pe colivă", a ieșit la iveală, înregistrare în care numita Constantin Lucreția Mirela, dezvăluie faptul că Antofie  Claudiu Adrian -Șeful Poliției Municipiului Târgoviște și Moraru Nelu - Adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgovişte – pe linie de investigaţii criminale, au avertizat-o să nu primească o anumită sumă de bani de la persoane acuzate de proxenetism, întrucât i se va face un flagrant.

Dezvăluirile numitei Constantin Lu

E X C L U S I V I T A T E !!! ANTOFIE ȘI MORARU - ȘEFII POLIȚIEI MUNICIPALE TÂRGOVIȘTE AU INTRAT ÎN ATENȚIA DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE

E X C L U S I V I T A T E !!! ANTOFIE ȘI MORARU - ȘEFII POLIȚIEI MUNICIPALE TÂRGOVIȘTE AU INTRAT ÎN ATENȚIA DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE

Flagelul corupției și abuzurilor ce de multă vreme  a atins Poliția Municipiului Târgoviște, se pare că a ajuns la cote de neimaginat, fapt ce a dus ca șefii acestei instituții să intre în atenția Direcției Naționale Anticorupție.

Comisarii șefi, Antofie  Claudiu Adrian -Șeful Poliției Municipiului Târgoviște și Moraru Nelu - Adjunct al Șefului Poliției Municipiului Târgovişte – pe linie de investigaţii criminale, au intrat în atenția procurorilor D.N.A datorită anchetelor abuzive constând în f

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan