Vineri, 14 Decembrie 2018

PRIMĂRIA TITU LANSEAZĂ CONSULTAREA PUBLICĂ PENTRU PLANUL DE MOBILITATE URBANĂ DURABILĂ AL ORAȘULUI TITU

Dupa modelul municipiilor, primăria Titu lansează consultarea publică pentru Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) in vederea accesării de fonduri europene pe axele prioritare POR 2014-2020, in vederea imbunătățirii infrastructurii rutiere si pietonale in orașul Titu, modernizării iluminatului public și al supravegherii video si reducerea emisiilor de dioxid de carbon, cetătenii orașului fiind invitați să completeze în număr cât mai mare chestionarul online.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru orașul Titu prevede o analiza completă a modului în care oamenii se deplasează în oraș și în afara lui, identifică provocările în materie de mobilitate cu care se confruntă localitatea și propune soluții pe termen scurt, mediu și lung care să asigure o dezvoltare sustenabilă, incluzivă și prietenoasă cu mediul.

Pentru ca acest plan să vină în întâmpinarea nevoilor și dorințelor cetățenilor, este esențială implicarea populației. Astfel pot fi identificate problemele la nivel local, aspectele negative, dar și cele pozitive ale mobilității în Titu. Prezentul chestionar se adresează locuitorilor, celor care fac parte din viața citadină a orașului, în scopul identificării preferințelor de deplasare și ale aspectelor negative/pozitive în modul în care funcționează transportul în orașul dvs.

Pentru a reuși ca administrația să afle cât mai multe informații referitoare la cele de mai sus, cetățenii orașului sunt invitați să aloce 10 minute pentru a răspunde la întrebările din chestionar. Informațiile sunt confidențiale și vor fi folosite strict în scop statistic de către contractantul studiului, Merlin B.C., pentru ca noi să propunem soluții care să conducă la o mai bună mobilitate locală. 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan