Duminica, 18 Noiembrie 2018

SCANDAL MONSTRU LA UNIUNEA COLUMBOFILILOR! ŞEFII UNIUNII ACUZAŢI CĂ AU BĂGAT MÂNA ÎN BUZUNARUL MEMBRILOR SIMPLI !

"Banul este ochiul dracului" proverb ce se potriveşte de minune la Uniunea Columbofililor din Târgovişte, unde boşii acestei organizaţii non profit, s-au "autopremiat" cu suma de 250 de milioane de lei, în timp ce amărâţii, membrii simpli de rând, cotizeza cu bună credinţă la plata obligaţiilor financiare.

În timp ce unii vin cu bicicletele la cluburile de care aparţin, pentru a-şi aduce porumbeii la îmbarcarea pentru concurs, Preşedintele U.C.P.R - Emil Bondila şi Dumitru Victor - Preşedintele Comitetului Naţional Sportiv din cadrul U.C.P.R. au considerat că este necesar să-şi acorde - contrar oricărei prevedri statutare - premii în bani în cuantum de 25.000 de lei, în condiţiile în care nu-i recomandă niciun fel de performanţă managerială, mai mult Bondila ocupând această funcţie de doar trei luni, astfel că această "autopremiere" este total inoportună şi în afara legii.

Despre domnul Bondila nu ştim cam ce lucrează, dacă are un loc de muncă sau nu, însă despre domnul Dumitru Victor cunoaştem că este angajat ca şi inginer la Romsilva unde câştigă lunar peste 1000 de euro net, fiind o persoană care cel puţin teoretic ar trebui să aibă cunoştinţă despre legislaţia civilă şi penală în vigoare şi să conştientizeze că "autopremierea" este un conflict de interese "după manual" pentru care s-ar putea să răspundă în faţă legii.

Astfel conform procesului verbal al şedinţei Comitetului Director al U.C.P.R., din data de 22.07.2017, se arată că cei doi lideri ai acestei asociaţii non-profit, împreună cu colegii lor din forul de conducere, au aprobat cheltuieli (cel puţin discutabile) în cuantum de 450 de milioane, dintre care 25.000 de lei "autopremierea" şi 5000 de lei premierea unui anumit Banu Constantin pentru prestarea de servicii I.T. (premiere pentru prestare de servicii cu siguranţă că este o inovaţie în materie de care ANAF-ul va fi extrem de în intersat).

Președintele C.N.S. - Dumitru Victor & mentorul său, "Maestrul Tița"

O cheltuiala extrem de neobişnuită este şi plata a sumei de 9000 de lei pentru comisiile de îmbarcare la două derby-uri columbofile de la Malta şi Kumiala, boşii fiind extrem de generoşi cu aceste comisii în condiţiile în care  la aproximativ 10 persoane, pentri 8 ore de muncă, s-a acordat suma de 9000 de lei, adică 900 lei/persoană pentru 8 ore de muncă.

Sunt şi alte cheltuili "la fel de generoase" pe care vă lăsăm să le lecturati singuri în procesul verbal de şedinţa, cheltuieli suportate din banii obţinuţi de la membrii simpli, muncitori, elevi, studenţi sau pensionari, ce poate au luat din dreptul familiilor lor să poată să-şi achite dările care U.C.P.R.

Nu vrem să dăm crezare zvonurilor care spun că această "generozitate", de a cheluii banii fraierilor, domnul Dumitru Victor o are de la "maestrul Tita" de care îl leagă o veche prietenie, şi care este cam expert în tot felul de "inginerii", însă cu siguranţă ANAF-ul (care deja a fost sezizat) va face lumina în acest caz.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan