Luni, 10 Decembrie 2018

RALUCA RUS, VICEPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA, SUSŢINĂTORUL ECHIPEI DE FOTBAL LUCEAFĂRUL DĂRMĂNESTI

Cu ocazia zilei comunei Dărmănesti, autorităţile locale au organizat un meci de fotbal amical între echipele din localităţile Dărmănesti şi I.L.Caragiale. La eveniment a participat că invitat special, Raluca Rus Vicepreşedinte PNL Dâmboviţa, sponsor al echipei de fotbal Luceafărul Dărmănesti şi care a declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS:

 “Astăzi mă adresez celor care consideră că fotbalul este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipa din România, iar evenimentul de astăzi îmi oferă ocazia să transmit un îndemn către mişcare, îndemn menit să încurajeze localnicii spre un stil de viaţă sănătos. Cine mă cunoaşte, ştie că atunci când susţin o cauză, mă implic până la capăt. Mărturisesc că am descoperit destul de recent bucuria susţinerii fotbalului şi intenţionez să vin în sprijinul şi altor echipe dâmboviţene.

Deşi jucătorii de fotbal şi eu, că om politic, venim din domenii total diferite, sunt multe lucruri prin care ne asemănăm. Iar aici mă refer la ambiţie, la pasiunea pe care o punem în tot ceea ce facem şi la dorinţa de a ne depăşi de fiecare dată limitele pentru o cauza bună.  

Consider că o mentalitate de campion cu o atitudine de respect faţă de acest sport, pot duce sportivul-fotbalist să cunoască performanţe remarcabile. Iar eu susţin performanţă care nu stă doar în competiţii câştigate, ci şi în oamenii pe care-i inspiri. Consider că fotbalul, inspiră! 

Vreau să mulţumesc domnului primar Valentin Mihalache şi Consiliului Local că au încurajat şi agreat implicarea mea. Acest parteneriat dovedeşte că Luceafărul Dărmănesti este o echipa iubita şi cu mulţi simpatizanţi. Cu toţii, împreună, căutăm să construim acestei echipe, o imagine cât mai bună şi un capital de încredere.

Transmit urările mele de bine localnicilor care sărbătoresc ziua comunei - La Mulţi Ani Dărmănesti! Şi binenţeles, urez succes pe viitor, ambelor echipe participante la meciul de astăzi!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan