Vineri, 14 Decembrie 2018

EL ESTE BUGETARUL DÂMBOVIŢEAN CE ÎNCASEAZĂ 160 DE MILIOANE PE LUNĂ DE LA STAT

În timp ce Adrian Ţuţuianu, Ministrul Apărării Naţionale, şi preşedinte al PSD Dâmboviţa tună şi fulgeră afirmând: "Pensiile nesimţite din Ministerul Apărării Naţionale nu sunt pentru cei au servit ţara pe fronturile din Afganistan, Irak sau în Kosovo", acesta uită să spună că are un astfel de exemplu chiar în ograda sa, în organizaţia judeţeană a PSD Dâmboviţa.

Poate nu va vine să credeţi, dar persoana care încasează cei mai mulţi bani de la bugetul de stat, din județul Dâmbovița, este un primar al unei comune amărâte, în care media veniturilor nu depăşeşte 1200 de lei de persoană, însă edilul are venituri lunare de la stat în cuantum de 16.000 de lei, adică 160 de milioane de lei vechi.

Radu Vasile, este numele acestui bugetar fericit, primar al comunei Vulcana Pandele, ce are o pensie anuală, conform declaraţiei de avere, în cuantum de 93200 de lei/an, adică 7800 de lei pe luna, la care se adaugă indemnizaţia de primar în cuantum de 7250 lei/luna conform noii legi a salarizării, având coeficentul 5, datorită faptului că această comună are peste 5000 de locuitori.

La cele două venituri lunare, pensia de 7800 de lei/luna şi indemnizaţia de primar în cuantum de 7250 lei/luna, acesta mai încasează şi un spor de 50% din salariul minim brut pe economie, adică 725 de lei, în concordanţă cu art.14 din Legea 153/2017, întrucât primarul Radu Vasile deţine şi titlu de doctor!!!!!!!!

INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT!!!! ...însă după cum puteţi vedea este posibil ca un bugetar, membru PSD, să incasese lunar de la stat, suma de 160 de milioane de lei, în timp ce zeci de mii de dâmboviţeni poate nu au ce pune pe masă copiilor lor.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan