Luni, 10 Decembrie 2018

ȘOC LA TITU! INTERLOPUL VLAD OPREA PRIMEȘTE O LOVITURĂ IN MOALELE CAPULUI!

În plin scandal politic legat de unele hotărâri ale majorităţii PNL din Consiliul Local Titu, scandal iscat de preşedintele PSD Titu, Vlad Oprea, fost viceprimar şi actual consilier local, cunoscut în oraş pentru trecutul sau dubios şi pentru faptul că este un apropiat al fotbaliştilor cu legături în pariuri ilegale, un tânăr consilier PSD de la Titu şi-a depus ieri demisia la primărie din funcţia de consilier local.

Este vorba de Laurenţiu Dafina, cel mai tânăr consilier PSD, în vârstă de 33 ani, medic stomatolog în oraşul Titu. Se pare că medicul ar fi povestit apropiaţilor că nu mai suportă aceste acţiuni concertate de jigniri şi de denigrare, întreţinute de colegii lui de partid şi în special de liderul Vlad Oprea, la adresa adversarilor politici şi, în general, la adresa tuturor celor care le sunt împotriva. Conform spuselor colegilor dentişti din Titu, Laurenţiu Dafina este unul dintre cei mai buni medici stomatologi din oraş, chiar dacă este încă la o vârstă fragedă.

“Când am candidat anul trecut, nu credeam că aşa se face politică. Fac parte din nouă generaţie care trebuie să facă lucrurile altfel. De la o vreme suntem puşi să denigrăm pe facebook, să distribuim postări care jignesc adversarii şi, dacă nu facem asta, suntem traşi la răspundere. Eu nu pot să fac asta, părinţii mei m-au educat altfel. Nu vreau să mă arate lumea pe stradă cu degetul”, a mărturist unor apropiaţi consilierul demisionar.

Se pare că medicul chiar nu face lucrurile menţionate de el, dacă privim pagină lui de facebook nu are nicio postare politică sau denigratoare, fiind singurul dintre colegii lui care acţionează în afară directivelor partidului.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan