Duminica, 18 Noiembrie 2018

GABRIEL DRAGNEA TÂNĂRUL PRIMAR AL COMUNEI BUTIMANU A MAI BIFAT UN PUNCT DIN PLATFORMA ELECTORALĂ "14 PUNCTE PENTRU BUTIMANU"

Cu siguranță cetățenii comunei Butimanu, își amintesc de platforma politică, "14 puncte pentru Butimanu" cu care actualul primar al comunei, Gabriel Dragnea, a candidat din partea PNL la alegerile locale din iunie 2016, mai ales acum când unul dintre acestea a fost bifat ca realizat, respectiv asfaltarea străzilor din comună.

Acest punct din platforma-program a primarului Dragnea, este abia la început, debutând prin asfaltarea a trei străzi din Ungureni, Lucianca și Sterianu, urmând că până la încheierea mandatului de primar din 2020, absolut toate străzile din Butimanu să fie asfaltate.

Intr-o postare pe Facebook, primarul Gabriel Dragnea arată că: "Ieri, 23.10.2017 am demarat asfaltarea celor trei străzi cuprinse în prima fază a asfaltărilor din mandatul meu ca primar al comunei Butimanu.

Lucrurile au decurs greu, birocrația ne-a încovoiat, dar nu ne-a învins. Așadar, iată câteva imagini din Ungureni. Urmează Lucianca și Sterianu. Asta pentru că noi ne supunem sintagmei „Fapte, nu vorbe!”.

Nu vreau să fac promisiuni pe care nu le pot îndeplini, dar cea mai arzătoare dorință a mea, este ca până la finalul mandatului să nu mai existe nicio stradă neasfaltată pe întreg teritoriul Comunei Butimanu. Și cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să reușim, împreună!"

Suntem convinși că afirmațiile primarului Gabriel Dragnea nu sunt vorbe în vânt și că acesta este un om de onoare și de cuvânt, ce cu siguranță va schimba percepția multor sceptici ce la început au privit cu neîncredere noua administrație de la Butimanu.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan