Vineri, 14 Decembrie 2018

TAXIMETRIA ILEGALĂ UCIDE!!!! GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE PRODUS DE UN PIRAT AL ȘOSELELOR!!!!

În zi de sărbatoare, ca un semn al destinului și divinității, un pirat al șoselelor a produs un grav accident de circulație pe DN71, pe raza localității Doicești.

"Piratul" pe nume Săvoiu Valeriu, de fel din comuna Vulcana Pandele, este un client frecvent al Poliției Rutiere, care totuși dă dovadă de o perseverență infracțională ieșita din comun, având în vedere desele sancțiuni pe care le-a primit din partea Poliției Rutiere și care totuși nu l-au potolit, astfel ca acesta să renunțe la exercitarea unei profesii (de taximetrist) fără drept.

Perseverența infracțională a "Piratului" Săvoiu nu vine din vreun curaj rar întâlnit ci din protecția pe care i-o oferă comisarul șef Moraru Nelu- adjunctul șefului Poliției Municipiului Târgoviște și agentul de poliție Sticlaru Marius-șeful  Postului de Poliție Vulcana Pandele, care, în măsura în care reușesc, îl acoperă pe Săvoiu Valeriu în activitatea ilegală pe care o desfășoară.

Astăzi, acest pirat al șoselelor, a pus în pericol viața celor trei pasageri pe care îi transporta clandestin, unul dintre cei trei pasageri transporati "la negru", fiind chiar un copil ce s-a ales cu grave traumatisme.

La fața locului a sosit și un echipaj de descarcerare al pompierilor, având în vedere că accidentul provocat de "Piratul" Săvoiu Valeriu a fost unul extrem de grav, în care au fost implicate numai puțin de trei autoturisme.

Așteptăm reacția oficială a I.P.J. Dâmbovița cu privire la acest grav accident, dar și cu privire la taximetria ilegală ce a luat o amploare deosebită în județul Dâmbovița.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan