Luni, 10 Decembrie 2018

ȚUȚUIANU ESTE DISPERAT! A FOST ANUNȚAT CĂ VA FI EXECUTAT!

Târgoviște, sâmbătă 06.01.2018, ora 20.37, telefonul lui Adrian Țuțuianu sună. Se îngălbenește la față dar răspunde. La capătul firului Liviu Dragnea. Îl întreabă scurt: “Bă de ce ai convocat primarii?!”….Țuțuianu belmejeste ceva și cu mare greutate bea o gură de apă.

“Ești OUT ba, să ții minte!”….îi transmite Dragnea și-i închide telefonul!

Totul a plecat de la faptul că Țuțuianu a negociat cu premierul Mihai Tudose susținerea acestuia în fața actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea.

Senatorul Adrian Țuțuianu, liderul filialei Dâmbovița, a și trecut imediat la acțiune. Vineri, el a fost prezent la o televiziune locală, unde a lansat un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că l-a eliminat din Ministerul Apărării Naționale pentru că era prea vizibil și prea bine pregătit pentru post.

Sâmbătă, Țuțuianu a convocat o parte dintre primarii din județ pentru a le cere un vot de susținere pentru Mihai Tudose. Mai exact, pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea cu Mihai Tudose la conducerea partidului. Mai mulți primari au confirmat atât această întâlnire cât și discuțiile purtate pentru dambovitanews.ro.

Duminică a avut loc întâlnirea cu restul primarilor pentru a li se cere același lucru. Însă nu este sigur că se va mai acționa conform planului pentru că sâmbătă seara, Liviu Dragnea l-a sunat pe Adrian Țuțuianu să-l întrebe care este motivul pentru care a convocat primarii PSD.

Potrivit surselor DambovitaNEWS, președintele PSD Dâmbovița ar fi fost luat prin surprindere și a încercat să ocolească răspunsul.

Lucrurile sunt însă destul de complicate întrucât Țuțuianu  nu are chiar autoritate totală asupra membrilor din teritoriu, partidul fiind împărțit între Adrian Țuțuianu pe de o parte și Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean pe cealaltă parte. Cei doi sunt în conflict deschis, așadar lupta pentru supremația teritorială nu este chiar atât de simplă, mai ales că în ultima perioadă, membrii PSD Dâmbovița s-au plâns de maniera extrem de autoritară a lui Țuțuianu, care conduce cu mână de fier filiala.

Tot la întâlnirea de vineri seară, Țuțuianu a anunțat că în maxim două săptămâni va tranșa și “problema Oprea Alexandru”, adică pe românește îl va schimba din funcție în termen de două săptămâni pe actualul președinte al CJD.

Cu toate acestea nici Alexandru Oprea nu stă cu mâinile în san, chiar în cursul zilei de ieri acesta purtând discuții ample cu primari imporatanți ai PSD Dâmbovița, care din ce în ce mai mulți se strâng în jurul acestuia împotriva lui Tutuinau, având în vedere că schimbarea acestuia din funcție este imposibilă raportat la faptul că Liviu Dragnea nu dorește acest lucru, iar PNL Dâmbovița nu susține o astfel de schimbare.

Se anunță mare meci mâine la București, dispută din care Adrian Tutianu s-ar putea să iasă “pe targă din teren”!

Rămâneți pe DambovitaNEWS și veți avea parte de dezvăluiri explozive, urmând ca în câteva ore să vă prezentăm axa care va prelua șefia PSD Dâmbovița!

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan