Vineri, 14 Decembrie 2018

AXA PUCIOASA-ȘOTÂNGA-VOINEȘTI-NICULEȘTI VA PRELUA CONDUCEREA PSD DÂMBOVIȚA

Vrea... nu vrea, Adrian Țuțuianu trebuie să recunoască că "s-a terminat benzina", axa Pucioasa-Șotanga-Voinești-Niculești urmând a prelua conducerea PSD Dâmbovița, prin desemnarea ca președinte al organizației județene a domnului deputat Corneliu Ștefan. 

Cu un sprijin extrem de puternic venit în linia întâi din zona orașelor Pucioasa și Fieni, dar și a comunelor Șotanga, Voinești și Niculești, precum și cu  susțineri ferme venite de la Cobia, Runcu, Cojasca, Cornești, Buciumeni, Poiana, Cornațelu, Comișani, Contești, Dobra, Doicești, I.L.Caragiale, Nucet și Răzvad, deputatul Corneliu Ștefan va prelua șefia PSD Dâmbovița în cel mai scurt timp. 

Nu este de neglijat nici sprijinul primit de Corneliu Ștefan de la actuala conducere a Consiliului Județean Dâmbovița, formată din tandemul Oprea Alexandru-Alin Manole, care văd în deputatul Corneliu Ștefan singura lor scăpare de la o execuție aproape sigură în cazul în care Țuțuianu nu va fi eliminat. 

Senatorul Titus Corlățean, deputatele Rovana Plumb și Carmen Holban fiind de asemeni alături de colegul lor Corneliu Ștefan, astfel că soarta lui Tutuinau este pur și simplu pecetluită, având în vedere că acesta se mai bazează doar pe Claudia Gilia și Oana Vlăducă. 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan