Luni, 10 Decembrie 2018

ÎNTÂLNIRE ÎNTRE “COTOIUL” SI RĂDOI SAU CUM SE PUNE LA CALE VÂNZAREA ORAȘULUI TITU

Marți 17.10.2017. Restaurantul Solarino, comuna Aninoasa, în apropierea gropii de gunoi administrată de firma domnului Vasile Bărbulescu zis “Cotoiu”. Mercedesul E Class al viceprimarului orașului Titu – Teodor Rădoi, înmatriculat cu numărul DB 16 RLT parchează la o mașină distanță de Toyota lui Vasile Bărbulescu în parcarea hotelului-restaurant Solarino.

Îmbrăcat elegant, cu un sacou închis la culoare și cu o cămașă albă, viceprimarul Teodor Rădoi intră în restaurant și se duce țintă la masa lui Vasile Bărbulescu, om de afaceri cu un interes major în orașul Titu, având în vedere faptul că firma acestuia este nevoită conform prevederilor contractuale pe care le are cu Consiliul Județean Dâmbovița, să construiască o imensă groapă de gunoi pe raza orașului Titu.

Rădoi susține că este “o întâmplare” și că el a mers la Solarino “cu o gacică”, cu toate că poziția sa administrativă în calitate de viceprimar al orașului Titu, “la momentul oportun”…a trădat cu totul altceva!

Cam acesta este începutul sfârșitului pentru viceprimarul Teodor Rădoi, care a pus interesele personale, mai presus decât intersele orașului Titu, dar această întâlnire coroborată cu declarația de avere a domnului Teodor Rădoi…..poate spune multe!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan