Miercuri, 16 Ianuarie 2019

UNUL DIN CEI TREI INGINERI DE LA R.A.R. REȚINUȚI DE D.G.A. ARE O AVERE DE UN MILION DE EURO ȘI DEȚINE O PENSIUNE DE MILIARDE

Pavelescu Cristian Vasile, unul din cei trei angajați ai R.A.R. Dâmbovița, reținuți de D.G.A., se pare că este cu adevărat miliardar, acesta deținând în Municipiul Târgoviște pe str. Crângului nr.106, în cartier Priseaca, pensiunea Locanda La Ștefan,  pensiune evaluată la peste 200.000 de euro.

Mulți dintre consătenii săi de la Voineșți, susțîn că acesta provine dintr-o familie înstărită, de oameni cu pământuri, ce se ocupă de pomicultura, dar totuși cetățeanul de rând nu are cum să nu-și pună întrebarea "Mă dacă asta avea asemenea avere, de ce îi mai trebuia să fie slujbaj la stat?!"

Răspunsul este cu siguranță simplu, iar marea majoritate a celor care analizează situația răspund sec "Pentru că grosul banilor veneau din șpaga de la R.A.R. și  nu din pomicultură" astfel nu se explică cum un om cu atâta avere, pământuri, case, pensiuni, mașini, etc. acceptă să fie funcționar public, adică slugă la stat.

Să fii angajat la stat, și să ai o avere estimată la un milion de euro, plus să-ți găsească D.G.A.-ul în casă 240.000 de lei și 20.000 de euro....este chiar curios, dacă nu chiar dubios! ....iar la acesta enigmă cu siguranță procurorii D.G.A. vor avea un răspuns pe măsură.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan