Luni, 17 Iunie 2019

E X C L U S I V I T A T E! ADEVĂRUL DESPRE CUM A FOST OMORÂT DAN GĂZARU (IMAGINI VIDEO CU UN CARACTER PUTERNIC EMOȚIONAL)

DambovitaNEWS este în măsură să vă prezinte filmul real al uciderii lui Tinculescu Nicolae Dan, zis ”Dan Găzaru”, prezentându-vă imagini video în premieră, dar și descrierea, evenimentului din dimineața zilei de 17 iulie 2016, făcută de procurorul de caz în rechizitoriul emis.

Întrucât dorim să evităm și cea mai mică acuză, că prezentăm lucrurile în favoarea vreuneia din părți, vă prezentăm în exclusivitate atât imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, cât și descrierea faptei, așa cum este ea prezentată  în rechizitoriu, fără niciun fel de comentariu din partea DambovitaNEWS.

"În seara zile de 16.07.2016, la domiciliul victimei Tinculescu Nicolae-Dan au fost invitaţi martorii Voicu Constantin zis „Berbecu" şi Dinu Ionuţ zis „Capră" unde au făcut un grătar şi au consumat vin împreună cu victima şi fii acesteia, Tinculescu Antonio şi Tinculescu Gabriel. După ora 01.00, la iniţiativa victimei au plecat cu toţii către oraşul Pucioasa  cu intenţia de a mai consuma băuturi alcoolice la un local public întrucât terminaseră cele 3-4 sticle de vin pe care le avusese victima acasă. S-au deplasat pe traseul Şotânga- Vulcana - Pandele către Pucioasa cu autoturismul marca Range - Rover condus de victimă, pe scaunul din dreapta faţă fiind martorul Dinu Ionuţ zis „Capră" iar pe bancheta din spate martorul Voicu Constantin zis „Berbecu"(în partea dreaptă) şi cei doi fi ai victimei.

Pe parcursul deplasării, la o distanţă de aproximativ 50-60 m de ( Primăria Vulcana - Pandele victima l-a observat venind din sens invers pe martorul Pătrăşoiu Marius Andrei zis „Molina", moment la care a oprit maşina şi i-a cerut martorului să vină la el.

 Martorul „Molina" a traversat strada prin faţa maşinii victimei şi s-a deplasat în fugă în direcţia din care venise, fiind urmărit cu maşina de victimă care îi solicita în continuare martorului să se oprească. În dreptul căminului cultural situat în imediata vecinătate a Primăriei Vulcana-Pandele, victima a oprit maşina, a coborât şi, având în mână un pistol a executat un foc în aer cerându-i insistent martorului „Malina" să vină pentru a sta de vorbă. Din autoturism au coborât şi ceilalţi pasageri.

Martorul a fugit, iar victima a mai executat un foc în aer, la faţa locului venind şi inculpatul Sîrtoaje Constantin-Ciprian care a intervenit în sensul a i-a cerut socotea ă victimei_cu privire la martorul Pătrăşoiu Marius Andrei zis „Molina" care locuieşte la el, victima cerându-i insistent să nu intervină.

De precizat faptul că inculpatul Scîrtoaje Constantin-Ciprian imediat ce a sesizat prezenţa victimei şi a martorului Molina, chiar înainte de a avea vreun conflict cu victima, a şi dus mâna la buzunarul în care ţinea cuţitul tip briceag şi, potrivit propriei declaraţii, l-a deschis.

În aceste împrejurări între victimă înarmată cu un pistol şi inculpat înarmat cu un briceag, ambii cu armele la vedere, a intervenit un conflict verbal iniţiat de inculpat care se deplasa către victimă şi îi cerea socoteală acesteia cu privire la atitudinea faţă de martorul Molina, victima la rândul ei solicitându-i inculpatului „să nu se bage".

În timp ce, atât victima cât şi inculpatul erau înarmaţi şi se apropiau unul de celălalt cunoscând starea tensionată preexistentă, martorul Voicu Constantin, anticipând că acest conflict poate degenera, a intervenit încercând să îi ţină la distanţă, poziţionându-se chiar între ei.

In acest context, victima şi inculpatul aflându-se practic faţă în faţă, între ei interpunându-se martorul Voicu, a ridicat mana dreapta, in care   tinea   pistolul, pe lângă umarul stang al martorului Voicu Constantin si a executat un foc de armă în jos împuşcându-l pe inculpat în zona şoldului stâng imediat inculpatul lovind cu cutitul pe care il avea in mana dreapta victima  in zona gâtului.

Cele două acte agresionale, împuşcarea inculpatului în zona şoldului şi înjunghierea victimei în gât, au avut loc aproape simultan, ,,la fracţiune de secundă" după cum declară însuşi inculpatul, diferenţa esenţială dintre ele fiind poziţia subiectivă a celor doi agresori. Astfel, în timp ce victima aflată în stare de ebrietate ( cu o alcoolemie de 2 %0) a îndreptat pistolul către sol şi a tras nimerind inculpatul în şold, acesta din urmă a aplicat cu atâta intensitate lovitura de cuţit în gâtul victimei încât a sectionat atat vena jugulara, cat si cartilajul tiroidian, moartea intervenind în scurt timp.

Dupa înjunghierea victimei, inculpatul s-a retras cativa metri şi a fost urmărit de fiul victimei, Tinculescu Gabriel înarmat cu o bâtă însă pe o distanţă foarte scurtă întrucât  acesta a realizat ce se întâmplase, respectiv, că tatăl său fusese înjunghiat situaţia fiind extrem de gravă, victima fiind urcata in masina de persoanele care o insoteau, plecand cu aceasta catre o unitate spitaliceasca.

Martorul Voicu Constantin nu a reusit sa mai urce în masina, ramanand astfel în zona incidentului.

In acest timp, inculpatul care initial se deplasase in directia catre        Pucioasa, s-a intors si s-a apropiat de martorul Voicu Constantin. Fiind ( intrebat de acesta de ce a taiat-o pe victima, inculpatul i-a raspuns pe un ton agresiv „de ce se baga el" si i-a cerut sa paraseasca zona- potrivit declaraţiei martorului Voicu Constantin.

Din declaratia aceluiasi martor rezulta ca inculpatul nu parea in nici un fel speriat de cele petrecute, ba chiar avea o atitudine sfidatoare, discutia cu n:iartorul purtand-o pe un ton agresiv.

La un timp dupa savarsirea faptei, la orele 03,35, după ce a aruncat briceagul folosit, inculpatul a apelat serviciul de urgenta 112, sustinand ca vrea sa se predea pentru ca a ranit victima si a fost împuscat la randul sau de aceasta in picior.

Cu ocazia identificarii  sale la locul indicat, le-a relatat politistilor, in esenta, ca prietenul sau, martorul Patrasoiu Marius Andrei zis Malina, era urmarit cu masina de victima el a intervet si i-a solicitat victimei sa il lase in pace. Victima s-a îndreptat amenintatoare catre el. Intre ei s-a bagat martorul Voicu Constantin incercand sa aplaneze posibilul conflict, context in care inculpatul sustine ca a scos din buzunarul pantalonilor sai un briceag tip pescuit, cu lama rabatabila, pe care l-a deschis pentru a contrabalansa comportamentul agresiv al victimei, care avea un pistol in mana.

Victima a ridicat mana dreapta peste umarul lui Voicu Constantin i a tras un foc de arma cu pistolul, incUlpatul simtind ca a fost împuscat in zona soldului stang. In acel moment, in mod instinctiv, a lovit victima in zona gatului cu lama briceagului pe care il avea, peste umarul stang al martorului Voicu Constantin.

Inculpatul sustine ca ulterior a mai auzit un foc de arma, motiv pentru care s-a deplasat catre intersectia din centrul comunei, de unde a fost luat ulterior cu masina de prietenul sau Neatu Dumitru, pe care il solicitase telefonic in acest scop.

A fost transportat de Neatu Dumitru zis „Tatuatu"in zona unde a fost gasit de catre organele de politie."

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan