Miercuri, 16 Ianuarie 2019

INCULPATUL VĂTASE BOGDAN - ANGAJAT AL C.J. DÂMBOVIȚA - A DISTRUS DRUMUL JUDEȚEAN 712 B

Vătase Bogdan, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, inculpat pentru lovire și ultraj într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, a comis-o din nou!

Fără frică de Dumnezeu și în dispreț total față de lege, numitul Vătase Bogdan nu a mai ținut cont nici de rușine nici de respect, și nici mai mult nici mai puțîn s-a apucat să distrugă drumul județean 712 B, Vulcana Pandele-Vulcana Băi, drum proaspăt reabilitat de Consiliul Județean Dâmbovița instituție la care tocmai acesta lucrează.

Vătase a exploatat în perioada 05.02.2018-09.02.2018, material lemnos dintr-o pădure limitrofă cu DJ 712 B, iar drumul județean l-a transformat în rampă de încărcare, deși nu avea niciun fel de autorizație în acest sens, distrugând astfel pur și simplu o porțiune de aproximativ o sută de metri din drumul județean.

Suntem curioși ce reacție va avea domnul Alin Manole, șeful CJD la acest moment, față de "minunăția" comisă de subordonatul sau Vătase Bogdan, dar o rectie pe care o așteptăm, este și din partea domnului deputat Corneliu Ștefan, fost vicepreședinte al C.J. Dâmbovița, având în vedere că domnul deputat s-a implicat enorm în reabilitarea acestui drum, cât și datorită faptului că domiciliază la un kilometru distanță față de locul unde Vătase și-a marcat prezența, precum un câine teritoriul!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan