Marti, 19 Februarie 2019

IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DIN PĂDUREA DE LA VULCANA DE SUS - LOCUL DISPARIȚIEI LUI NICOLAE UDROIU

O adevărată dramă are loc în aceste clipe la Vulcana de Sus, unde un tânăr în vârstă de 27 de ani din Vulcana Băi a dispărut în inima pădurii.

Astăzi în jurul orelor 13.00, domnul Nicolae Udroiu a plecat călare către o stână pe care o deținea în zona "Moarea" fiind văzut de un vecin când se îndrepta spre pădure.

După aproximativ două ore, calul s-a întors singur acasă, fiind destul de agitat, ceea ce a făcut ca mama acestuia să-și pună primele semne de întrebare, însă  fără a anunța că s-ar fi putut întâmplă ceva cu fiul său.

În jurul orei 17.00, mama lui Nicolae Udroiu s-a hotărât să dea alarma, anunțând autoritățile, care din păcate până la lăsarea întunericului, nu au putut decât să găsească fesul disparutului, pe una din cărările din pădure.

La această ora o echipa a DambovitaNEWS, se află în pădurea de la Vulcana de Sus în speranța că va putea da, de cea mai mică urmă care ducă la Nicolae Udroiu.

NICOLAE UDROIU

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, a remis în jurul orelor 23.30 și o informare de presă.

"Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în vederea depistării unui tânăr de 27 de ani, plecat voluntar de la domiciliu 

În cursul acestei seri, poliţiştii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că UDROIU NICOLAE AUREL, în vârstă de 27 de ani, din Vulcana Băi, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din cercetări a reieșit că acesta a plecat la o stână din apropierea localității de domiciliu, fiind îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă și o bluză gri.

Echipe formate din polițiști, polițiști locali, pădurari și voluntari desfășoară activități de căutare a tânărului.

Rugăm persoanele care pot să furnizeze date utile pentru depistarea celui în cauză să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență  112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie! "

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan