Luni, 22 Aprilie 2019

CRINA ZAMFIRESCU JEFUITĂ ÎN SEDIUL CABINETULUI PARLAMENTAR AL DEPUTATULUI CEZAR PREDA

Un fapt de-a dreptul incredibil a avut loc ieri în Târgoviște, în sediul Cabinetului Parlamentar al deputatului PNL - Cezar Preda, unde redactorul-șef al cotidianului GazetaDambovitei - Crina Zamfirescu a fost jefuită de ochelarii de vedere!

Colegă noastră a declarat pentru MDI-TV că a lăsat pentru câteva minute ochelarii pe masă, iar când a intenționat să plece, după încheierea conferinței de presă, nu i-a mai găsit.

Pentru moment, jurnalista a crezut că este o glumă, însă după ce și-a întrebat colegii, a luat totul în serios. Ochelarii au fost furați! Colegă noastră nu a depus plângere la poliție, însă a spus că se mai gândește dacă o va face.

N-am crezut niciodată că se poate întâmpla așa ceva. Îmi pare rău că sunt din când în când astfel de întâmplări, care ne pun într-o lumină proastă. Ce-i mai grav, este că acest lucru se întâmplă în între noi ( n.r. jurnaliștii ), pentru că în acea sală erau doar jurnaliști și un deputat.” a decalarat jurnalista.

Un prim efect al acestui furt, a fost la ședința de ieri a CJD, când Crina Zamfirescu a părăsit foarte devreme sala de ședința datorită durerilor insuportabile de cap, pe care această le avea din cauza lipsei ochelarilor de vedere.

"Gurile rele" spun însă că nu ar fi o pierdere atât de importantă pentru Crina Zamfirescu, chiar dacă ochelarii au costat 600 de lei, având în vedere cele două contracte de publicitate de 500 de lei/luna fiecare, pe care GazetaDambovitei le are atât cu Cabinetul Parlamentar - al deputatului Cezar Preda, dar și cu Cabinetul Parlamentar al senatorului Iancu Caracota, cabinete parlamentare ce funcționează în același sediu!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan