Miercuri, 20 Martie 2019

INTERLOPUL VLAD OPREA - PREȘEDINTE PSD TITU - LA UN PAS SĂ VÂNDĂ ORAȘUL ÎN ACEASTĂ SEARĂ! VEZI CINE L-A OPRIT SĂ FACĂ ACEST LUCRU!

Gest de o gravitate extremă vineri seară la Titu, unde președintele PSD Titu - Vlad Oprea, cunoscut ca și "Interlopul", a fost la un pas să vândă efectiv 4.5 hectare din averea orașului Titu ca urmare a ordinului politic venit de la șeful sau direct Adrian Țuțuianu.

Având drept scut "cavaleria grea" trimisă de la Consiliul Județean Dâmbovița, de către Adrian Țuțuianu, unitate de lupta compusă din "greul" Marin Antonescu - nașul lui Adrian Țuțuianu , Dumitru Roxana - director al Direcției Juridice a CJD și Iulian Vişanu - arhitectul șef al județului, Vlad Oprea s-a dat în stambă vrând să-și arate slugărnicia față de Țuțuianu, printr-un vot împotriva intereselor cetățenilor orașului Titu.

Nașul Marin Antonescu, pledand pentru finul Țuțuianu

Prin votul acordat de ”Interlopul” Vlad Oprea și cei trei acoliți ai săi din Consiliul Local Titu, s-a dorit transferul în mod gratuit - a terenului de 4.5 hectare -către o societate privată, care să construiască pe raza orașului Titu o imensă groapă de gunoi, care să sufoce pur și simplu populația, având în vedere dimensiunile impresionante ale acestei structuri, ce se dorește a fi construită la Titu.

Roxana Dumitru - Diector Directia Juridica din CJD

Dorința morbidă a Interlopului, de a sufoca cu mirosul emanat de  gunoi, cetățenii orașului Titu, a fost însă zădărnicită de consilierii locali PNL, care, în unanimitate, au votat împotriva acestei concesiuni, apărând astfel interesele legitime ale cetățenilor orașului Titu.      

Iulian Vişanu - arhitectul șef al județului

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan