Miercuri, 20 Martie 2019

ANA MARIA STOICA - VOLUNTARĂ LA SERVICIUL JUDEȚEAN DE AMBULANȚĂ - A DETRONAT-O PE CEA MAI FRUMOASĂ ASISTENTĂ MEDICALĂ DIN DÂMBOVIȚA

 

Considerată multă vreme cea mai frumoasă asistentă medicală din județ, Ana Maria Mănoiu - angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița, a fost detronată de o voluntară a S.J.A., ce activează în cadrul Stației Centrale de Ambulanță.

Ana Maria Mănoiu

Cea care i-a luat fața frumoasei asistente de la Substația de Ambulanță Fieni este  Ana Maria Stoica, o frumoasă voluntară în vârstă de 30 de ani, asistentă medicală în cadrul lanțului de farmacii Catena, ce activează că voluntar în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Ana Maria Stoica - zis "Uca"

Ana Maria Stoica, activează de un an de zile în cadrul S.A.J. Dâmbovița, în baza unui contract de voluntariat, participând la misiuni de salvare în cadrul unui echipaj ce activează pe o ambulanță de tip A.

Cu toate că se află în concediu de creștere copil, având o fetiță ce nu a împlinit încă vârsta de doi ani, Ana Maria Stoica activează că voluntară în cadrul S.J.A. Dâmbovița, din pasiune pentru profesia sa, dorind în același timp să capete și o mare experiență cu privire la  acordarea de prim ajutor în situații de urgență, ceea ce este cu adevărat de apreciat!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan