Miercuri, 20 Martie 2019

ȘOCANT! UNIC ÎN ROMÂNIA! UN DÂMBOVIȚEAN STĂ PITIT ÎNTR-UN BUNCĂR DE FRICA COMANDANTULUI ANTOFIE ADRIAN (UN MATERIAL VIDEO DE NEIMAGIANT)

Un caz de o extremă gravitate are loc în județul Dâmbovița, unde un prosper om de afaceri din comuna Tătărani, stă pitit într-un buncăr atât de frica interlopilor dar cât și de frica comisarului șef Antofie Adrian - comandantului Poliției Municipiului Târgoviște.

Ionuț Negoi, tânărul administrator al unei societăți comerciale de succes, în vârstă de doar 30 de ani, șochează opinia publică dâmbovițeană prin afirmațiile grave pe care le face la adresa comisarului șef - Antofie Adrian, pe care îl acuză de fapte de corupție și de faptul că acoperă fărădelegile unor interlopi.

Mai mult, domnul Ionuț Negoi afirmă că în cursul zilei de ieri, joi, 01.03.2018, comandantul Adrian Antofie, l-a trimis la Tătărani pe adjunctul său - comisarul șef Coman Albert, pentru al intimida și pentru al convinge că, "nu este bine" să mai facă public anumite dezvăluiri.

Ajuns la disperare, mai ales datorită faptului că a fost nevoit să se mute într-un buncăr pentru a sta pitit, atât de frica interlopilor, dar cât și de frica comisarului șef Antofie Adrian, tânărul om de afaceri Ionuț Negoi, face un apel disperat, atât către doamna ministru - Carmen Dan, pentru ca I.G.P.R.-ul să facă o anchetă serioasă la I.P.J. Dâmbovița, dar și către Direcția Națională Anticorupție, pentru ca această instituție, să facă verificări cu privire la posibile fapte de corupție, comise de șeful Poliției Municipiului Târgoviște.

Față de acest caz șocant, solicităm public, Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița - un punct oficial de vedere, dar și Corpului de Control din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - să deschidă o anchetă cu privire la acest îngrijorător caz!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan