Miercuri, 20 Martie 2019

PREȘEDINTELE PSD TITU - VLAD OPREA - ZIS INTERLOPUL ESTE CHEMAT MÂINE LA POLIȚIE!!!!! VEZI ÎN EXCLUSIVITATE MOTIVUL CITĂRII SALE!

Vlad Oprea, președintele PSD Titu și "mâna dreaptă"  a senatorului Adrian Țuțuianu, este chemat mâine dimineață la Poliția Oraș Titu, ca martor (deocamdată) în dosarul penal deschis ca urmare a plângerii penale formulate de președintele PNL Titu-Teodor Rădoi, în cauza privind spargerea lunetei unui autoturism ce aparține fostului viceprimar Rădoi.

Autoturismul lui Teodor Rădoi - MERCEDES BENZ - E CLASS - având luneta spartă

Din informațiile deținute de DambovițaNEWS, Vlad Oprea zis "Interlopul" a fost chemat încă de vineri la Poliția Oraș Titu, însă acesta a refuzat să meargă la audieri considerând ofensatoare citarea sa, mai ales în condiția în care conform informațiilor oficiale, Vlad Oprea a fost tocmai cel care l-a anunțat pe Teodor Rădoi despre luneta spartă la mașina de lux MERCEDES BENZ -E CLASS.

Teodor Rădoi - Președinte PNL Titu

Deși președintele PNL Titu-Teodor Rădoi, se autovictimizează, afirmând public că este victima unui complot, a unei intimidări sau chiar a unei răzbunări, departamentul de presă al I.P.J. Dâmbovița a comunicat oficial, că se fac cercetări în această cauză, că nu este exclusă nicio variantă de lucru și că este luată în calcul chiar o distrugere accidentală.

Cătălin Dragna - Consilier Local PNL Titu - acuzat de distrugere

Rămâne de văzut, care va fi rezultatul cercetărilor în acest caz în care sunt implicați oameni politici importanți de la nivelul orașului Titu, mai ales în condițiile în care subcomisarul Matei George - comandantul Poliției Oraș Titu, este acuzat de consilierul local PNL - Dragna Cătălin, de cercetare abuzivă, având în vedere că în cursul zilei de vineri, 09.03.2018, conform declarațiilor lui Dragna, șeful Poliției Titu, l-ar fi forțat prin amenințare pe consilierul local PNL Titu, să recunoască că el a săvârșit fapta penală de distrugere, privind mașina fostului viceprimar Teodor Rădoi.

 

subcomisar George Matei - comandantul orașului Titu - acuzat de cercetare abuzivă

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan