Marti, 19 Februarie 2019

NEBUNIE TOTALĂ! ANTOFIE A MAI FĂCUT UN PAS SPRE PUȘCĂRIE! MARTORUL POPESCU ANTONIO L-A TURNAT PE ȘEFUL POLIȚIEI! VEDEȚI DOVADA NOII INFRACȚIUNI COMISE DE ANTOFIE!!!

Comisarul șef Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște este în rahat până la gât, infracțiunile comise de acesta fiind probate, lucru ce în mod normal ar fi trebuit să-l trimită pe derbedeul Antofie până acum după gratii!

Astăzi vă prezentăm dovada că Antofie l-a instigat la mărturie mincinoasă pe numitul Popescu Antonio Cătălin, un mic tâlhar din M6, care s-a ocupat până acum ceva timp cu furatul prin Marea Britanie și care mai nou este martor de serviciu la Poliția Târgoviște, dând declarații mincinoase la ordinul lui Antofie!

martorul mincinos - Popescu Antonio Cătălin

Având o dorință arzătoare de al aresta pe Bogdan Simion - proprietarul DambovitaNEWS, în data de 04.02.2018, într-o seară de duminică, precum tâlhării, Antofie l-a pus pe numitul Popescu Antonio Cătălin să dea o declarație mincinoasă despre Bogdan Simion, precum că acesta ar fi săvârșit o infracțiune, lucru pe care martorul mincinos l-a făcut, iar Antofie în urma acestei declarații, în data de 05.02.2018 a solicitat arestarea proprietarului DambovitaNEWS.

La fix 8 zile de la declarația mincinoasă, dată la instigarea lui Antofie, în data de luni, 12.02.2018, tâlharul Popescu Antonio Cătălin, dă o declarație în dosarul 58/P/2018, dosar instrumentat de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Pucioasa, în care declara că:

"Referitor la reclamantul, persoană vătămată Simion Mircea Bogdan, menționez că nu cunosc această persoană și nu-mi amintesc să fi luat legătură telefonic sau în mod direct cu acesta

Mai mult, infractorul mincinos Popescu Antonio Cătălin, declară și la data de 07.03.2018, tot în dosarul 58/P/2018, că nu îl cunoaște pe Simion Mircea Bogdan, deși în data de 04.02.2018, anterior datelor de 12.02.2018 și 07.03.2018, a declarat în calitate de martor, că il cunoaște pe proprietarul DâmbovițaNEWS și  știe că Simion Mircea Bogdan a săvârșit o infractiune, fapt pentru care depune mărturie.

Aceste două declarații, date în fața organelor de anchetă, ulterior declarției date la instigarea lui Antofie, demonstrează fără putință de tăgadă infracțiunile de cercetare abuzivă și instigare la mărturie mincinoasă săvârșite de Antofie, precum și infracțiunea de mărturie mincinoasă săvârșită de numitul Popescu Antonio Cătălin, infracțiune ce cu siguranță va conduce la condamnarea acestui martor mincinos

Având în vedere că DambovitaNEWS, publică doar informații adevărate, probate, vă prezentăm declaratiile infractorului mincinos Popescu Antonio Claudiu, persoană fără loc de muncă de aproximativ doi ani de zile, de când a fost expulzat din Marea Britanie ca urmare a furturilor comise pe teritoriul acestui stat, declarații ce îl termină cu desăvârșire pe comisarul șef Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște, cel care l-a pus pe Popescu Antonio să declare mincinos!

Domnule comisar șef Antofie Claudiu Adrian, trebuie să știi că ce a prezentat până acum DambovitaNEWS  a fost "pistol cu apă"....de mâine vor intra în funcțiune "Tunurile din Navarone", fapt pentru care ne vom aștepta, nu să ne arestezi....ci să pui golanii să ne dea în cap, dar cu toate acestea vom lupta până la capăt pentru ca ADEVĂRUL SĂ TRIUMFE!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan