Marti, 19 Februarie 2019

DELIRANT! UN DÂMBOVIȚEAN A FOST AMENDAT DE UN AGENT DE LA SERVICIUL RUTIER DÂMBOVIȚA PENTRU O POSTARE PE FACEBOOK!

Paroxismul abuzurilor se pare că a fost atins la Poliția Dâmbovița, unde nimic nu mai miră pe nimeni, totul fiind parcă scăpat de sub control, situație la care șeful I.P.J. Dâmbovița - Danil Zepisi asistă efectiv neputincios, poate și datorită situației incerte în care se află.

Ce s-a întâmplat în ziua de 22.03.2018, ora 14.40, când domnul Negoi Ion din Târgoviște, a găsit afișat la ușa apartamentului său un proces verbal de contravenție semnat de un agent de la rutieră, va rămâne cu siguranță o zi neagră în istoria I.P.J. Dâmbovița, fiind ziua în care un abuz unic în România a avut loc tocmai la Târgoviște!

Ion Negoi

Când a găsit procesul verbal de contravenție afișat, domnul Negoi a crezut că nu vede bine, citind uluit următoarele:

"Agent constatator APP Simion Marian, din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița, constată că: Domnul Ion Negoi din Târgoviște, în data 23.02.2018, la ora 18.12, pe raza satului Gheboieni, comuna Tătărani, în calitate de deținător la contului de FACEBOOK "Zian Ionuț Negoi", a distribuit pe contul său de Facebook două fotografii cu o autospecială radar din dotarea I.P.J. Dâmbovița ce efectua un control rutier în localitatea Gheboieni, adăugând la fotografii comentarii jignitoare la adresa polițiștilor, stabilind o amendă în cuantum de 800 de lei, în baza legii 61/1991"

În fapt, polițistul Simion Marian din cadrul Serviciului Rutier l-a amendat pe domnul Negoi Ion cu suma de 800 de lei pentru o postare pe Fcaebook, considerată jignitoare de agentul de poliție Simion Marian, în fapt o postare ca oricare alta din milioanele de postări de pe Facebook referitoare la polițiști.

Contactat de DambovitaNEWS, cu privire la această situație, purtătorul de cuvânt al I.P.J Dâmbovița a declarat: "Confirmăm existența acestei situații, însă va comunicăm că agenții de la rutieră au dreptul să întocmească procese verbale de contravenție în baza legii 61/1991".

Este corect ceea ce afirmă purtătorul de cuvânt al I.P.J. Dâmbovița, dar cum poate explica situația că, un agent de la rutieră, care nu are in fișa postului atribuția de a monitoriza Facebook-ul și care nici măcar nu are cont de Facebook, în loc să plece în patrulare unde să efectueze muncă specifică de teren, stă la sediul poliției, intrând pe internet și verificând ce mai scriu dambovițenii pe Facebook, mai ales în condițiile în care, în sediul poliției nu există acces la internet la calculatoarele poliției!

Mai mult, cum a constatat agentul Simion Marian, că Negoi Ion  a scris de la Gheboieni și nu a scris de la Paris (unde agentul nu avea competență teritorială) și de unde avut el informația certă că acel cont de Facebook "ZIAN IONUȚ" aparține domnului Negoi Ion!? Vă spunem noi....pentru că așa i s-a ordonat să facă! Așa i s-a scris pe "bilețelul roz"!

Praf în ochi, asta ne-a aruncat în față purtătorul de cuvânt al I.P.J. Dâmbovița, care în loc să își asume răspunderea și să spună lucrurilor pe nume, respectiv faptul că domnul Ion Negoi este una din persoanele care l-a denunțat la D.G.A. pe comisarul șef Antofie  Claudiu Adrian - Șeful Poliției Municipiului Târgoviște, iar această amendă contravențională este o încercare brutală de al intimida pe cel  care a dezvăluit anumite infracțiuni comise de Antofie, a incercat sa ne prezinte o explicație puerilă, efectiv hilară!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan