Miercuri, 27 Martie 2019

EXCLUSIVITATE! AFLĂ CUM UN APARTAMENT ANL A INTRAT PRIN FRAUDĂ ÎN PROPRIETATEA INFRACTORULUI ANTOFIE ADRIAN!

Fără putință de tăgadă, dezvăluirile făcute de DambovitaNEWS îl vor duce pe "doctorul" Antofie Claudiu Adrian - Comandantul Poliției Municipiului Târgoviște ...la PUȘCĂRIE, întrucât infracțiunile săvârșite de acesta - și dezvăluite de DambovitaNEWS - sunt de o gravitate extremă, iar cea pe care v-o prezentăm în această seară este una nu doar foarte gravă, în care spălarea de bani se îmbină cu corupția, ci este și o infracțiune prin care omul de rând este umilit și călcat în picioare de aroganța și infatuarea acestui semianalfabet.

Deși în declarația de avere, disponibilă pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, semianalfabetul Antofie Adrian Claudiu, declară negru pe alb că deține doar un apartament de 64 mp (donație de la părinți în anul 2010) și o vilă de 140 mp (construită în regie proprie), realitatea este cu totul alta, acesta deținând în fapt, prin interpuși, respectiv pe numele fratelui său Antofie Gabriel - lăcătuș mecanic de profesie- un apartament luxos cu 4 camere, în suprafață de 88 mp, în Târgoviște, pe str. Constantin Brâncoveanu, într-un bloc ANL, la etajul 3, apartament obținut printr-o imensă escrocherie pe care v-o dezvăluim în cele ce urmează.

 

Totul începe în vara anului 2004, mai exact pe 22 iulie 2004 când o elevă de 16 ani din Municipiul Târgoviște, s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc situat pe Calea Domnească, după ce a fost violată de trei adolescenți, unul dintre cei trei fiind fiul unei doamne ce lucra la acel moment la Serviciul Fondul Locativ din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște, persoană "în pixul" căreia, stătea repartiția apartamentelor ANL.

"Tocmeala" asupra arestării preventive a tânărului ce avea o mamă influentă, a început sub vișinul din fața fostei Poliții a Municipiului Târgoviște, unde Antofie Claudiu Adrian, ofițer de cercetare penală la acel moment, "a negociat" cu mama violatorului, ca în schimbul lăsării în libertate a fiului său, să primeasaca un apartament ANL cu 4 camere, pe numele fratelui său Antofie Gabriel, în baza unei cereri pe care Antofie Claudiu  Adrian o făcuse în numele fratelui sau, în data de 24.07.2003, cerere înregistrată la Primăria Municipiului Târgoviște sub numărul 14480/24.07.2003.

Antofie Gabriel - fratele comisarului șef Antofie Claudiu Adrian

Toate bune și frumoase, tânărul violator rămâne în liberate, iar la patru luni distanță, mai exact în data de 07.12.2004, Antofie Claudiu Adrian primește repartiția pentru un apartament cu 4 camere, în suprafață de 88 mp, chiar în mijlocul orașului, pe strada Constantin Brâncoveanu, repartiție ce bineințeles era pe numele fratelui său, Antofie Gabriel.

Trec cei cinci ani, în care o locuință ANL nu poate fi cumpărată de către chiriaș, iar în data de 01.07.2011, Antofie Claudiu Adrian, cumpără apartamentul cu patru camere în suprafață de 88 mp cu doar 56.000 de lei, echivalentul a 13.000 de EURO la cursul zilei, preț de garsonieră de M11, totul în urma unei evaluări falsificate!

Din 2004 și până în prezent, sunt 14 ani în care Antofie Claudiu Adrian a locuit în respectivul apartament, fiind proprietarul de facto al acestui luxos imobil pe care îl deține pe numele fratelui său și care nu este trecut în declarația de avere, dar la care plătește energia termică, energia electrică, impozite, s.a.m.d.

Fără a pune la socoteală faptul că numeroși tineri așteaptă cu până la zece ani repartiția unui apartament ANL sau măcar a unei garsoniere, actualul comisar șef Antofie Claudiu Adrian - Comandantul Poliției Municipiului Târgoviște, a obținut acest apartament nu doar incorect, ci și prin fraudă, având în vedere că în primul rând datorită funcției deținute, a scăpat un infractor de arestul preventiv și în al doilea rând că a fraudat Statul Român, obținând prin înșelăciune, un bun pe care în condiții legale niciodată nu l-ar fi putut dobândi.

În acest caz nu este vorba doar de corupție, înșelăciune și favorizarea infractorului, ci și de spălare de bani, având în vedere că cei "doar" 13.000 de EURO nu au fost niciodată declarați, fiind bani obținuți din alte infracțiuni despre care vom vorbi pe larg în zilele următoare, dar despre care Agenția Națională de Integritate, Direcția Națională Anticorupție, Ministerul de Interne dar și I.G.P.R.-ul au fost deja inștiințate.

După cum observați, v-am prezentat date certe și nu zvonuri, întrucât DambovitaNEWS se află în posesia unor date concrete, corecte și  care pot fi probate în orice secundă, informații ce vor duce atât la demiterea lui Antofie dar și la arestarea acestuia!

Cu privire la aceste infracțiuni comise de Antofie, nu putem decât să-i felicităm pe cei de la Biroul Control Intern din cadrul I.P.J. Dâmbovița, pentru ampla anchetă pe care acest serviciu a demarat-o, fiind de bun augur acest nou început, în care se dorește cu adevărat, demascarea infractorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan