Marti, 19 Februarie 2019

EXCLUSIV! ȚUȚUIANU “I-L ÎNFIGE ÎN COASTĂ” PE GĂLBENUȘ LUI COMĂNESCU!

Luptă aprigă la vârful Consiliului Județean Dâmbovița, unde senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, încearcă să "privatizeze" această instituție pe care el o consideră un SRL sau în cel mai bun caz o societate pe acțiuni, la care el deține pachetul majoritar.

Cu tupeul care îl caracterizează, Țuțuianu încearcă să-l impună cu forța în funcția de consilier al Președintelui C.J.D., pe fostul inspector-șef al I.P.J. Dâmbovița, comisarul șef Marian Gălbenuș, ce îi este fin, persoană de mare încredere pentru Țuțuianu, "posesor" al unei pensii de peste 10.000 de lei/luna.

În mod normal într-o astfel de funcție, șeful instituției poate lua pe cine dorește fără niciun fel de concurs, dar oameni pregătiți care să îl consilieze cu adevărat, nu foști polițiști, fini ai unor nași influenți, care nu urmăresc decât subjugarea unor instituții publice!

În fapt acesta funcție, este pentru Marian Gălbenuș, doar "rampa de lansare", spun...."gurile rele" ....spre funcția de Administrator Public al Județului Dâmbovița, post remunerat cu peste 20.000 de lei/luna!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan