Marti, 23 Aprilie 2019

ANTOFIE ȘI MORARU M-AU FORȚAT SĂ FAC UN DENUNȚ MINCINOS ȘI MI-AU DICTAT CE SĂ SCRIU! MORARU A VENIT PESTE MINE ÎN CASĂ!

Orice minune ține trei zile! Atât! ...lucru despre care Antofie Claudiu Adrian – Comandantul Poliției Municipiului Târgoviște și sluga sa credincioasă, Moraru Nelu, se pare că nu au auzit....și iată surpriza!

Simona Ailenei, persoană instigată de Antofie și Moraru să facă o plângere penală mincinoasă, vine astăzi, miercuri, 10.04.2018 și spune adevărul, povestind cum cei doi comisari șefi din fruntea Poliției Municipiului Târgoviște, au instigat-o să facă o plângere mincinoasă și cum i s-a dictat ce să scrie în plângere, pe un formular tip, pus la dispoziție de comisarul șef Nelu Moraru, devoalând practicile infracționale de la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște.

 

În mod normal, pentru  Moraru n-ar trebui să fie o surpriză, având în vedere cum Ailenei Simona l-a mai jucat pe degete și la sfârșitul lui 2017, când a pus la dispoziția DambovitaNEWS, mai multe documente și informații despre cum acesta, trimis de Antofie, a intrat peste ea în casă, ca mai târziu, tot în aceiași zi, să-i terorizeze mama, doar pentru ca Simona Ailenei să dea o anumită declarație, bineînțeles neadevărată!

”M-a căutat Moraru și mi-a zis să fac plângere penală spunându-mi <<Nu vezi ce ți-a făcut nenorocitul! Vino la Poliție și îți spun eu ce să scrii și garantez că îl arestez!>>. În prima faza am refuzat spunând că îmi este teamă, că este un Dumnezeu sus, dar la presiunea lui Moraru și apoi a lui Antofie am acceptat să fac o plângere penală pe care mi-a dictat-o Moraru! Îmi pare rău,dar mi-a fost frică! M-au forțat să fac un denunț mincinos și mi-au dictat ce să scriu”, a povestit Simona Ailenei.

Cei doi comisari șefi, se pare că au avut un asemenea tupeu, întrucât -așa cum de altfel se laudă prin tot orașul-sunt prieteni de pahar cu un anumit magistrat, care le ține dosarele în care sunt cercetați.... “la dospit”, mai ales după cheful de pomină din data de 27 februarie 2018, de la Restaurantul Solarino” unde cei doi șefi din poliție, au făcut în timpul programului de lucru, “o băută” cu magistratul-protector.

Delirul beției din 27 februarie, se pare că le-a luat mințile de tot celor doi comisari șefi, astfel că deși au instigat-o să facă plângere mincinoasă pe Simona Ailenei în data de, sâmbătă, 03.02.2018, plângere pe care Antofie a rezolutionat-o în data de, duminică, 04.02.2018 și pe care au înregistrat-o la Poliția Municipiului Târgoviște în data de, luni, 05.02.2018, aceștia s-au apucat de “treabă” în data de, sâmbătă, 03.02.2018, cu două zile înainte!!!!!!!....de înregistrarea plângerii ca și dosar penal!

Găsind un fraier care nu s-a gândit că are copii acasă (comisar Veneticu Mădălin), l-au pus pe acesta să dea o ordonanță de începere a urmăririi penale, deși plângerea nu era încă rezoluționată (adică nu era repartizată unui lucrător și nu era înregistrată)  de comandantul Antofie Claudiu Adrian, inconștient care a audiat martori, a emis ordonanțe și a efectuat acte de urmărire penală deși plângerea nu era înregistrată la Poliția Municipiului Târgoviște.

Fără frică de Dumnezeu și de Lege, cei doi comisari șefi, Antofie & Moraru, nu au crezut niciodată că cea pe care au instigat-o să facă plângerea penală mincinoasă, va avea totuși conștiință în cel de-al doisprezecelea ceas….. și va veni să povestesca tot! (așa cum a făcut-o și altădată)….tocmai celui împotriva căruia, tânăra fată, formulase plângere penală la instigarea și presiunea celor doi!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan