Miercuri, 27 Martie 2019

EA ESTE CONSIDERATĂ CEA MAI FRUMOASĂ PREOTEASĂ DIN JUDEȚ

Nimeni nu poate contesta frumusețea Ioanei Bîrlog, soția preotului de la Parohia Jugureni – comuna Uliești, catalogată de extrem de multă lume ca fiind cea mai frumoasă preoteasă din Județul Dâmbovița.

Preoteasa de la Uliesti nu doar că este o femeie de o frumusețe deosebită, dar este și o femeie extrem de inteligentă și de activă, implicată în viața socială a comunei, fiind extrem de apreciată de enoriașii de la Parohia Jugureni cât și de întreaga suflare din Uliești, datorită firii sale vesele și sufletului său extrem de bun.

Ioana Bîrlog, femeia adulată de o comunitate întreagă, conduce de ani buni Centrul de Îngrijire Bătrâni Uliești, unde împreună cu primarul localității - Iulian Costache, a reușit să facă din acest stabiliment unul de referință la nivel județean, datorită implicării sufletești a frumoasei preotese dar și datorită sprijinului nemijlocit primit de la administrația locală.

Cu zâmbetul său cuceritor, Ioana Birlog, a reușit să-i facă până și pe cei mai invidioși “să-și scoată pălăria” în fața ei și să-i recunoască calitățile excepționale cu care această tânără femeie este înzestrată și de care întrega comunitate de Uliesti este mândră!

Preotul Cristian Bîrlog, Primarul Iulian Costache & Ioana Bîrlog

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan