Miercuri, 27 Martie 2019

ȘEFUL I.P.J DÂMBOVIȚA "CU SĂRU'MÂNA" LA UȘA LUI "LAURENȚIU DE LA KING"

Nici în al 12-lea ceas, comisarul șef Danil Zepiși - (încă) Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița nu realizează că "a pierdut partida" și că este timpul să se retragă la pensie, în scurtul timp în care i-a mai rămas să poată face acest lucru fără probleme, dând dovadă acum pe "ultima 100 de metri" că nici măcar demnitate nu mai are!

În loc să plece liniștit la pensie, până nu este prea târziu, Șeful I.P.J. Dâmbovița s-a apucat "să zgârie" ușa Hotelului King din Târgoviște, pentru a fi primit "în audiență" de Laurențiu Neculaescu, unul din proprietarii luxosului stabiliment, persoană extrem de apropiată de Andrei Plumb - fiul doamnei ministru Rovana Plumb.

LAURENȚIU NECULAESCU

Tranșant, comisarul șef Danil Zepiși, l-a rugat pe Laurențiu Neculaescu să intervină la Andrei Plumb, pentru ca acesta la rândul său să-i transmită mesajul lui Zepiși mamei sale, mesaj în care Zepiși solicită ministrului Rovana Plumb să "intervină" la colega sa, din Guvernul României, Carmen Dan - Ministru Afacerilor Interne, pentru ca aceasta să nu dispună măsuri cu privire la șeful I.P.J. Dâmbovița, așa cum a anunțat, vineri, în cursul unei conferințe de presă pe care aceasta a susținut-o la sediul PSD Dâmbovița.

Un asemenea gest disperat, denotă faptul că Danil Zepiși nu mai este rațional și că și-a pierdut și ultima fărâmă de demnitate, onoarea sa de ofițer fiind în acest moment ceva de domeniul trecutului, fapt ce va face ca Zepiși să rămână în istoria I.P.J. Dâmbovița, ca Inspectorul Șef care a stat în genunchi pentru a-și mai păstra funcția câteva zile!

 ANDREI PLUMB

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan