Miercuri, 27 Martie 2019

”BRUTA” MORARU CERCETAT PREALABIL PENTRU CĂ A FOLOSIT MAȘINA POLIȚIEI ÎN INTERES PERSONAL

Lațul se strânge încet și sigur de grumazul gros al Brutei de la Poliția Municipiului Târgoviște, astfel că în curând acest torționar va sfârși prin a-și pierde funcția (chestiune de câteva zile), iar într-un final prin a fi condamnat penal.

Turbat de furie, că DambovitaNEWS i-a pus "piciorul pe grumaz" și că toate nelegiurile sale sunt aduse la cunoștința opiniei publice, comisarul șef Moraru Nelu - adjunctul comandantului Poliției Municipiului Târgoviște pe linie de investigații criminale, a sărit din lac în puț, astfel că în dorința sa de a încerca oprirea dezvăluirilor media, acesta a început să desfășoare activități ilegale în timpul programului de lucru, utilizând logistica Poliției Române, dar în prostia sa arhicunoscută, a făcut greșeli de începător și...a fost prins!

Depistat că a s-a deplasat în timpul programului de lucru, în data de 17.04.2018, în interes personal, pe raza comunei Brănești, cu mașina de serviciu care îl deservește și pe benzina contribuabilului, Bruta Moraru Nelu a sfârșit prin a fi cercetat prealabil, astfel că acum așteaptă cu strangere de dinți și doar cu "frunzele la vedere" sancțiunea ce îi va fi aplicată de conducerea I.P.J. Dâmbovița!

Mâine dezvăluiri delirante despre acest individ!!!!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan