Miercuri, 27 Martie 2019

COMISARUL ȘEF MORARU NELU- ADJUNCTUL ȘEFULUI POLIȚIEI MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE A INTRAT CU FORȚA ÎN ARESTUL I.P.J. ȘI A VRUT SĂ ÎMPUȘTE ÎN CAP UN ARESTAT PREVENTIV! FOTO INCREDIBIL!

Scene inimaginabile au avut loc în arestul I.P.J. Dâmbovița, unde Adjunctul Șefului Poliției Municipiului Târgoviște - comisarul șef Moraru Nelu a pătruns prin forță până în zona de securitate a celulelor, intrând în una din ele, având asupra sa pistolul din dotare, pentru a împușca în cap un arestat preventiv pe care anterior îl maltratase și care a avut curajul să-i spună în față comisarului Moraru Nelu că îl va reclama pentru că l-a torturat!

Pentru o mai bună înțelegere a situației, având în vedere că peste 99,99% din cititori nu știu cum arată un arest de poliție, precum și modul său de organizare și funcționare, vom face o descriere atât a modului de funcționare, cât și de organizare, a Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dâmbovița.

C.R.A.P. ( centrul de reținere și arest preventiv) este compus din două zone: o zonă administrativă unde se află birourile arestului, magazia de alimente și cabinetul medical și zona de securitate, spațiu în care se află celulele, zonă care este despărțită de cea administrativă printr-un grilaj metalic, de care nu pot trece DECÂT ANGAJAȚII ARESTULUI, în rest nimeni, nici măcar Inspectorul Șef al I.P.J. Dâmbovița.

Cu toate acestea, comisarul șef Moraru Nelu, profitând de faptul că îl însoțise pe arestatul preventiv dintr-un birou aflat la etajul 1, al sediului I.P.J. Dâmbovița, până la intrarea în arestul poliției aflat la demisolul instituției, în momentul intrării în arest,  nervos fiind - datorită faptului că arestatul preventiv îl anunțase că îl va reclama pentru că anterior îl bătuse în timp ce se aflau în camera de anchetă de la Serviciul Investigații Criminale -  acesta, văzând că sunt doar doi gardieni în arest, din care unul îl conducea în celulă pe arestatul preventiv, a venit după cei doi, trecând neautorizat în zona de securitate a celulelor, unde a intrat cu forța în celulă în care tocmai intrase arestatul preventiv și a scos pistolul din dotare, pe care l-a pus la cap celui arestat!

Cu pistolul pus la capul arestatului preventiv, Moraru Nelu țipa din răsputeri, "Zi mă, mai reclami?! Futu-ți morții mă-tii!", fiind cu greu scos afară în cele din urmă de șeful arestului, sosit între timp în incintă la chemarea subordonaților săi,  care depășiți total de agresivitatea comisarului șef Moraru Nelu, efectiv nu mai știau ce să facă!

Sezizat de cele întâmplate, comisarul șef Danil Zepiși - Inspectorul Șef al I.P.J. Dâmbovița, a mușamalizat toată această situație, nedispunând nicio măsură împotriva comisarului Moraru Nelu, pentru faptul că acesta a intrat înarmat în arestul I.P.J. Dâmbovița, că a pătruns în zona de securitate a celulelor și că a amenințat cu pistolul din dotare un arestat preventiv.

Momentele în care comisarul șef Moraru Nelu a intrat înarmat, în zona de securitate a celulelor, au fost surprinse de camerele de luat vederi de pe holul arestului, incidentul din celulă nefiind filmat întrucât acolo nu existau camere video, însă sunt martori oculari (alți arestați preventiv), aflați în acea celulă, care pot confirma cele întâmplate, însă cu toate acesta Inspectorul Șef Danil Zepisi... A MUȘAMALIZAT INCIDENTUL!

Solicităm Ministrului Afacerior Interne - Carmen Dan, precum și Inspectorului General al Poliției Române - Cătălin Ioniță, să declanșeze o amplă anchetă la I.P.J. Dâmbovița cu privire la acest incident, întrucât lucrurile la aceasta instituție au scăpat definitiv de sub control!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan