Marti, 19 Februarie 2019

"MARELE" AVOCAT CIOACĂ APARĂ ÎN PRIVAT UN "PENAL" DAR ONORARIU ÎL PRIMEȘTE DE LA PRIMĂRIE... DIN BANI PUBLICI!!!

Lipsit de orice urmă de scrupule, avid după bani (tânjind după vremurile PD-L când încasa miliarde lunar) Gabriel Cioacă, mahărul de la S.C.P.A. Cioacă & Asociații, a început să se apuce de prostii, acesta ajungând în situația să apere de lege un primar penal, dar onorariul să-l încaseze de la primărie!

Radu Vasile, primarul Comunei Vulcana Pandele, cunoscut ca și Ciulama Panalul, urmărit penal în mai multe dosare, devenit suspect în două dintre acestea doar în ultima lună, s-a gândit să facă ceva economii la bugetul propriu, dar să-l devalizeze pe cel al primăriei pe care o conduce.

Astfel, Ciulama Penalul, deși încasează lunar o pensie de 11000 lei/net, precum și o indemnizație lunară aferentă funcției de primar în cuantum de 5700 lei/net, adică având în total venituri de 16700 lei net/luna, nu se îndură să-și plătească avocații din propriul buzunar ca să-l reprezinte în fața organelor de cercetare penală pentru infracțiunile pe care le-a comis, plătindu-l pe avocatul Cioacă Gabriel din banii U.A.T. Comuna Vulcana Pandele, din bani publici, mai pe românește din banii fraierilor de contribuabili.

Fără să stea pe gânduri, Ciulama Penalul, a încheiat în numele U.A.T. Comuna Vulcana Pandele, un contract de asistență juridică cu Cioacă Gabriel în cuantum de 3100 lei/luna, pentru că acesta să reprezinte teoretic Primăria Vulcana Pandele, dar practic pe primarul Radu Vasile, zis Ciulama Penalul, astfel în dosarul penal 450/P/2018, instrumentat de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Pucioasa, dosar penal în care Ciulama Penalul are calitatea de SUSPECT, avocatul Cioacă Gabriel a depus în dată de 25.05.2018, o împuternicire avocatiala - foto 1, cum că îl reprezintă pe primarul Radu Vasile, împuternicire însă pe care, avocatul Cioacă Gabriel “a uitat” să o completeze și cu numărul de contract pe care l-a încheiat cu Radu Vasile, întrucât acesta în fapt nu există, Cioacă reprezentandu-l în fapt pe Ciulama în baza contractului de asistență juridică, încheiat între U.A.T. Comuna Vulcana Pandele și S.C.P.A. Cioacă & Asociații.

Tupeul incredibil, de care da dovadă Ciulama Penalul, dar și avocatul Cioacă Gabriel, care fără frică de Dumnezeu și Lege s-au apucat de furat la drumul mare, va fi curmat cu siguranță de Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești, care a și fost sezizat încă de ieri cu privire la aceste aspecte.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan