Marti, 19 Februarie 2019

ANTOFIE ȘI MORARU AU PIERDUT ÎN FAȚA LUI BOGDAN SIMION! ACUM EI DATOREAZĂ PROPRIETARULUI DAMBOVIȚANEWS 2000 DE LEI! VOR FI EXECUTAȚI SILIT!

Cu siguranță caz unic în țară, ca șefii unei poliții municipale să datoreze bani unui proprietar de ziar, însă la Târgoviște acest lucru a fost posibil datorită lipsei de materie cenușie, de care au dat dovadă comisarii șefi Antofie Claudiu Adrian și Moraru Nelu, comandanți ai Poliției Municipiului Târgoviște.

De o prostie de neimaginat, taxată aspru de altfel de Tribunalul Dâmbovița, cei doi polițiști infractori, ce din păcate încă se află la conducerea Poliției Municipiului Târgoviște, au solicitat Judecătoriei Târgoviște, închiderea ziarului DambovitaNEWS pe calea ordonanței președințiale, pe motiv că ziarul scrie "minciuni" despre ei, persoane "onorabile" și cu funcții înalte.

În fața unei asemenea aberații, până și magistrații au rămas uimiți, aceștia în motivarea sentinței pronunțate, făcând referiri dure cu privire la comisarul șef Antofie Claudiu Adrian, apreciind că acesta "nu înțelege noțiuni fundamentale ale democrației, ale dreptului la libera exprimare".

Atât în dosarul 3534/315/2018, cât și în dosarul 3762/315/2018, magistrații dambovieni i-au obligat pe cei doi "șmecheri" - care credeau că sunt "Dumnezeii" județului Dâmbovița - la plata  a câte 1000 de lei fiecare, către Bogdan Simion - proprietarul DambovitaNEWS, sume ce reprezintă cheltuieli de judecată și care vor fi executate silit în cursul săptămânii viitoare, însă la care se vor adăuga și substanțiale sume de executare silită, astfel că în luna iunie, salariul celor doi șefi ai Poliției Municipiului Târgoviște, vor fi simțitor mai mici!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan