Marti, 19 Februarie 2019

EXPLOZIV! ZEPIȘI I-A SCRIS LUI GHENOSU! DAMBOVIȚANEWS VA PREZINTĂ CONȚINUTUL ÎN EXCLUSIVITATE!

Un document oficial al I.P.J. Dâmbovița, semnat de către Inspectorul Șef - Danil Zepisi și de către comisarul șef Niculae Constantin - șeful Serviciului Investigații Criminale, adresat lui Ghinea Florin Niculae, ce a intrat în posesia DambovitaNEWS, demonstrează faptul că Inspectorul Șef al I.P.J. Dâmbovița a corespondat în perioada martie-aprilie 2018 cu Ghenosu.

Conform surselor DambovitaNEWS, adresa emisă de Zepiși către Ghenosu, este în fapt un răspuns dat lui lui Ghinea Florin Niculae, ca urmare a unei sezizari formulate de  Ghenosu cu privire la Tudorache Marian zis "Becu", răspuns în care se spune că "au fost dispuse activități procedurale de aplanare a vreunei stări conflictuale cu numitul Tudorache Marian zis Becu".

Cu toate că în adresă se scrie că au fost dispuse măsuri procedurale, în fapt nu s-a întâmplat nimic, reprezentanții I.P.J. Dâmbovița însărcinați cu aplanarea conflictului dintre Ghenosu și Becu nu au făcut practic nimic în acest sens, mulțumindu-se să transmită către Ghenosu un răspuns stereotip.

Este extrem de curios ce se întâmplă la Dâmbovița cu privre la cazul Ghenosu, mai ales în contextul în care adjunctul șefului Poliției Municipiului Târgoviște - comisarul șef Moraru Nelu, este cel care l-a scăpat intenționat pe celebrul interlop.

În scurt timp va vom dezvălui în exclusivitate unde a fugit Ghenosu în prima fază, după ce a scăpat miraculos de o arestare ce părea a fi extrem de simplă!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan