”CORRADO CATTANI” DE LA I.P.J. DÂMBOVIȚA DĂ LOVITURA DE GRAȚIE INFRACTORILOR ANTOFIE ȘI MORARU

 

A sosit sfârșitul pentru comisarul șef Moraru Nelu - Adjunctul Șefului Poliției Municipiului Târgoviște pe linie de Investigațîi Criminale, dar și pentru comisarul șef Antofie Claudiu Adrian - Comandantul Poliției Municipiului Tragoviste, polițisti corupți și incompententi, care au pus resursele Statului Român în slujba răului și în interes personal!

După hegemonia din ultimii ani, se pare că a venit și decăderea celor doi borfași, care au ajuns să falsifice documente oficiale pentru a ascunde urmele unei infracțiuni, însă din nefericire pentu cei doi, șeful Biroului Control Intern - comisarul șef Dorin Simionescu, alias ”CORRADO CATTANI” de la I.P.J. Dâmbovița, i-a prins în fapt pe cei doi infractori și i-a dat pe mâna Parchetului sub acuzația de falsificare de documente și instigare la fals.

Disperat să acopere urmele unei infracțiuni de abuz în serviciu, comisarul șef Moraru Nelu, împreună cu comisarul șef Antofie Adrian dar și cu o altă persoană din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au falsificat înscrisuri oficiale, în încercarea disperată de a da impresia de legalitate unor acțiuni desfășurate de comisarului șef Moraru Nelu, care în timpul programului de lucru, cu mașina Statului Român care îl deservea, a mers să-și rezolve probleme de ordin personal pe raza comunei Brănești, unde a fost surprins de camerele de supraveghere.

Dosarul penal pe numele lui Antofie și Moraru, nou înregistrat la I.P.J. Dâmbovița în urmă cu aproximativ o săptămâna, a fost înaintat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgoviște în vederea obținerii numărului unic, număr ce se pare că fost acordat în cursul zilei de joi 31.05.2018, însă surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS, că și acest nou dosar care îi privește pe cei doi infractori, va fi preluat de Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești, acolo unde este o mega anchetă cu privire la ce doi borfași de la conducerea Poliției Municipiului Târgoviște.