Marti, 19 Februarie 2019

PREOTEASA NU A ACCEPTAT SĂ SE CULCE CU PRIMARUL IAR ACESTA I-A DESFĂCUT CONTRACTUL DE MUNCĂ! S-A ÎNTÂMPLAT LA ULIEȘTI!

Nebunie totală în această dimineață la Uliesti, unde primarul comunei, Iulian Costache, i-a desfăcut contractul de muncă preotesei Ioana Bîrlog din cauza faptului că aceasta nu a cedat avansurilor sexuale făcute de primar.

Angajată a Centrului de Îngrijire Bătrâni Uliesti, entitate subordonată Primăriei Uliești, preoteasa Ioana Bîrlog era șefa acestui centru de peste 10 ani, perioadă în care frumoasa femeie s-a dedicat trup și suflet acestui așezământ social, colegii de muncă, localnicii, precum și toți care o cunoșteau având numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Ghinionul celei mai frumoase preotese din județ, a apărut în anul 2016 când Iulian Costache a devenit Primar al Comunei Uliești, iar prin natura relațiilor profesionale a început să interacționeze cu Ioana Bîrlog, femeie de care a sfârșit prin a se îndrăgosti nebunește, neținând cont de faptul că aceasta era căsătorită cu un preot și avea și un copil minor.

Dacă la început avansurile făcute de Primarul Iulian Costache erau mai cu perdea, după o perioadă de timp acestea au început să se transforme într-o hărțuire sexuală cronică, căreia frumoasa preoteasă începea să-i facă față din ce în ce mai greu, totul culminând azi 04.06.2018, când Primarul Costache Iulian i-a desfăcut contractul de muncă preotesei Ioana Bîrlog pentru că, aceasta nu a vrut să "și-o tragă" cu Primarul, deși în dispoziția de desfacere a contractului de muncă edilul invocă niște motive puerile precum că preoteasa "a părăsit locul de muncă și că are un comportament necorespunzător față de conducătorul unității", adică față de el, Primarul aflat "în călduri".

În exclusivitate pentru DambovitaNEWS, Ioana Bîrlog - șefa Centrului de Îngrijire Bătrâni Uliești, demisă în mod abuziv de Primarul Costache Iulian a declarat:

"Nenorocitul (n.r-primarul) s-a lăudat că voia să se căsătorească cu mine, este un nesimțit... bețiv și curvar, care mi-a scos povești că aș fi cu el! M-a dat afară pentru că nu am vrut să mă f... cu el!

Am contactat deja un avocat să contest dispoziția de desfacere a contractului de muncă și am să-i fac și plângere penală pe hărțuire sexuală! Am zeci de martori!"

Din păcate în anul 2018 se poate întâmpla o asemenea atrocitate, ca o femeie frumoasă să fie hărțuită și hăituită de un obsedat sexual,  ce întâmplător a ajuns să ocupe scaunul de Primar al localității Uliești!

 

Sperăm că Parchetul să deschidă din oficiu o anchetă cu privire la ce s-a întâmplat la Uliesti, pentru a scoate la iveală lucrurile necurate care s-au întâmplat acolo, mai ales că acest comportament al Primarului Iulian Costache nu este unic, o tânăra studentă la seminarul teologic povestind că a trecut prin același calvar ca și preoteasa, fiind dispusă și ea să vorbească la rândul său, precum preoteasa Ioana Birlog!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan