Marti, 19 Februarie 2019

BOMBĂ! PREȘEDINTELE COMISIEI PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR DIN CAMERA DEPUTAȚILOR A ȘTIUT DE HĂRȚUIREA SEXUALĂ PE CARE O FĂCEA PRIMARUL DE LA ULIEȘTI... DAR NU A FĂCUT NIMIC! PRIMARUL ÎI ERA COLEG DE PARTID!

Detalii șocante ies la iveală în cazul de la Uliești, unde Primarul Iulian Costache este acuzat de hărțuire sexuală tocmai de preotesa din comună, Ioana Bîrlog, care în anul 2017, disperată de hărțuirea pe care o făcea edilul localității, funcţionar public care se prevala și profita de  situaţia de autoritate și de superioritate pe care o avea asupra ei, a mers împreună cu soțul, preotul Cristian Bîrlog, la Cabinetul Parlamentar al Senatorului Iancu Caracota -Președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Camera Deputaților, la acel moment, pentru ai aduce la cunoștință hărțuirea sexuală la care tânăra preoteasa era supusă de Primarul Iulian Costache.

MESAJUL PRIN CARE LUNI 04.06.2018 - IOANA BÎROG INFORMA DAMBOVITANEWS

Deși dovezile prezentate de preot și soția sa, Senatorului Iancu Caracota - Președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Camera Deputaților, erau extrem de elocvente și doveditoare, se pare că acesta nu a declanșat o amplă anchetă așa cum teoretic și practic ar fi putut să o facă, multumindu-se să-i spună "în treacăt" colegului său de partid Iulian Costache "Vezi mă că nu este bine ce faci!".

Din păcate superficialitatea cu care Senatorul Iancu Caracota a tratat subiectul, a făcut că drama preotesei Ioana Birlog să continue, până ieri 4 iunie 2018, când Primarul Iulian Costache și-a desăvârșit "opera" în cel mai josnic mod.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan