Marti, 19 Februarie 2019

EXCLUSIV!!! MĂCEL LA I.P.J. DÂMBOVIȚA!!! DANIL ZEPIȘI DRASTIC SANCȚIONAT! A FOST SEZIZAT PARCHETUL IAR VERIFICĂRILE CONTINUĂ!

În urma situației înregistrate în luna ianuarie 2018 în localitatea Titu, jud. Dâmbovița, au fost efectuate mai multe verificări de către structurile MAI. Astfel, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița cu privire la doi polițiști care au intervenit la apelul SNUAU 112 din 12 august 2017 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu.

Totodată, față de 6 polițiști din cadrul IPJ Dâmbovița s-a dispus cercetarea prealabilă pentru anumite deficiențe în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Până în prezent au fost sancționați 4 polițiști, iar pentru ceilalți cercetarea disciplinară nu este finalizată.

Deficiențele constatate în sarcina inspectorului șef al IPJ Dâmbovița au fost supuse atenției ministrului afacerilor interne care a dispus efectuarea cercetării disciplinare. În urma cercetării prealabile, ministrul afacerilor interne a aprobat propunerea de sancționare disciplinară a polițistului cu diminuarea drepturilor salariale cu 10% pentru 2 luni pentru neglijență în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

În cursul cercetării la nivelul corpului de control al ministrului afacerilor interne au fost primite mai multe sesizări cu privire la conducerea IPJ Dâmbovița, acestea urmând a fi verificate de o comisie a corpului de control al ministrului.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan