Marti, 19 Februarie 2019

ÎN ATENȚIA I.P.J. DÂMBOVIȚA! LA PRIMĂRIA VULCANA PANDELE ANGAJAȚII SUNT FORȚAȚI DE PRIMAR SĂ MEARGĂ LA MITINGUL DIN 9 IUNIE!

Caz revoltător la Primăria Vulcana Pandele, unde primarul Radu Vasile cunoscut ca și "Ciulama Penalul" forțează 27 de angajați ai primăriei să meargă la mitingul din 9 iunie, amenințându-i că dacă nu vor merge, vor avea de suferit prin a fi dați afară de la serviciu!

Cu un targhet de 100 de oameni, impus de Adrian Țuțuianu, primarul Radu Vasile a intrat în fibrilații când a constatat că nu poate strânge nici 10 persoane, cu vorba bună, astfel că acesta a început să pună presiune pe funcționarii din primărie dar și pe angajații contractuali, pentru ca aceștia să meargă cu japca la miting.

Pe cei mai mulți dintre ei, forțându-i prin faptul că într-o zi de  sâmbătă în care s-a lucrat, pentru a se recupera una din zilele libere acordate de Guvernul României în luna aprilie, aceștia nu au venit la muncă, fiind pontați în fals, iar acum primarul Comunei Vulcana Pandele "le arată pisica", spunându-le că trebuie să vină la miting pentru că au o zi de muncă de recuperat, ca și cum angajații primăriei ar fi plătiți de PSD nu de Statul Român.

O PARTE DIN ANGAJAȚII FORȚATI SĂ MEARGĂ LA MITING

Mai mult, pentru ca delirul să fie perfect, iar infracțiunea comisă să fie după manual, Radu Vasile-primarul Comunei Vulcana Pandele a plătit autobuzul cu care vrea să-i transporte pe angajații primăriei la miting, din banii Unității Administrativ Teritoriale Vulcana Pandele, adică din bani publici, a fost plătită o acțiune de partid.

Este de-a dreptul incredibil tupel primarului "Ciulama Paenalul", însă se pare că frica față de Adrian Țuțuianu este mult mai mare și mai teribilă decât frica față de lege, astfel nu se explică cum acesta are tupeul să forțeze și să amenințe pe angajații: Căplescu Marian, Mihălcioiu Liviu, Vlad Gheorghe, Vlădescu Adrian, Dobrescu Elena, Badea Nicolae, Glodeanu Maria, Vlad Claudia, Voicu Florina, Danciu Simona, Măntescu Oana, Ursu Antigona, Bărcun Constantin, Tănase Cristina și Vlad Georgiana, persoane ce au declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS că sunt forțate de primarul Radu Vasile să meargă la miting!

Așteptăm reacția Poliției Dâmbovița față de situația de la Vulcana Pandele, mai ales în condițiile în care în această seară, a fost trimisă pe mail, la I.P.J. Dâmbovița, o plângere penală cu privire la infracțiunile comise de Radu Vasile - primarul Comunei Vulcana Pandele, asupra angajaților din subordinea sa.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan