Luni, 22 Aprilie 2019

ALERTĂ! ELEVI AI LICEULUI TEHNOLOGIC PETROL MORENI FORȚAȚI SĂ MEARGĂ LA MITING DE CĂTRE UN PROFESOR....CONSILIER LOCAL PNL! ÎNREGISTRĂRI DEVASTATOARE!

Profesorul Robert Harabagiu

Caz incredibil la Liceul Tehnologic Petrol Moreni, unde mai mulți elevi ai liceului sunt forțați să meargă la mitingul desfășurat de către PSD, la București, în data de sâmbătă, 9 iunie 2018, de către profesorul Robert Harabagiu....consilier municipal PNL, în cadrul Consiliului Local Municipal Moreni!

În afară de gravitatea în sine a faptului, având în vedere că profesorul Robert Harabagiu a încălcat flagrant Legea 1/2011-Legea Educației Naționale, care la art.7 prevede:

"În unităţile, în instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise activităţile care încalcă normele de moralitate şi orice activităţi care pot pune în pericol sănătatea şi integritatea fizică sau psihică a copiilor şi a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, precum şi activităţile de natură politică şi prozelitismul religios."

este vorba și de bizarul situației, izvorât din faptul că tocmai un consilier local PNL face o asemenea mobilizare pentru mitingul PSD din 9 iunie.

Cele două înregistrări pe care vi le prezentăm, sunt extrem de elocvente, tinerii elevi interlocutori în cele două discuții, declarând nonșalant că au fost anunțați luni sau marți, să meargă la miting, de către domnul profesor Harabagiu și că trebuie să se mobilizeze pentru sâmbătă la ora 16.00 când este plecarea spre București.

Este o situație extrem de gravă, până acum nemaintâlnită în județul Dâmbovița, dar către trădează bolșevismul care a pus stăpânire pe acest județ, însă care nu poate rămâne aspru nesancționată nu doar administrativ ci și penal!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan