Miercuri, 27 Martie 2019

E X C L U S I V ! DESCINDERI DE AMPLOARE LA I.P.J. DÂMBOVIȚA INSPECTORUL ȘEF DANIL ZEPIȘI A PĂRĂSIT DEFINITV SEDIUL I.P.J.!

Descinderi de ampoare la I.P.J. Dâmbovița, au loc încă din data de vineri, 08.06.2018, când Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne a descins în forță la Poliția Dâmbovița, cu o echipa amplă de profesioniști, spre stupefacția Inspectorului Șef Danil Zepiși, care în urmă cu cinci zile a fost aspru sancționat de Ministrul Afacerilor Interne - Carmen Dan.

Vizați de ancheta denclanșată de Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne, sunt în primul rând, "finul și cu nașul ce au speriat orașul", respectiv comisarul șef Danil Zepiși - Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița și comisar șef Antofie Adrian Claudiu - Șeful Poliției Municipale, însă și câțiva ofițeri din eșalonul doi, iar dintre aceștia în special comisarul șef Moraru Nelu - Adjunctul Șefului Poliției Municipiului Târgoviște pe linie de investigații criminale.

Vineri, șefilor I.P.J. Dâmbovița, li s-a prezentat materialul de control, echipa de control venită de la București aducându-le la cunoștință șefilor I.P.J. Dâmbovița (Inspector Șef, Inspector Șef Adjunct, Șefi de Servicii, Șefi de Poliții Municipale și Orășenești) obiectivele verificărilor, ce în mare pare sunt legate de aspectele sezizate și publicate de DambovitaNEWS.

Ca și certitudine, este faptul că, miercuri, 13.06.2018, o persoană ce deține extrem de multe informații despre lucrurile necurate de la I.P.J. Dâmbovița, este chemată miercuri  la I.G.P.R., zi ce se pare că este un moment cheie a carierei profesionale a șefului I.P.J. Dâmbovița!

De teama anchetei, comisarul șef Danil Zepiși - Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița,  a intrat începând cu această zi în concediu medical, anunțând că se "operează" și că va fi în covalescentă cel puțin o lună de zile, însă adevărul despre această îmbolnăvire subită, fiind acela că, Danil Zepiși conștientizează că va fi demis și încearcă o ieșire din scenă cât mai puțin rușinoasă.

Noua anchetă, deschisă vineri la I.P.J. Dâmbovița, este cea de a doua din acesta an și are loc la doar trei luni de la prima verificare făcută de Corpul de Control al Ministrului de Interne, anchetă ce s-a lăsat cu sancțiuni drastice pentru șeful I.P.J. Dâmbovița dar și pentru alți 6 polițiști.

Sursele DambovitaNEWS, dau că certă demiterea lui Danil Zepiși din funcția de Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița, dar și a lui Adrian Antofie din funcția de Șef al Poliției Municipale Târgoviște, finul și nasul urmând se pare a fi demiși "la pachet".

La conducerea I.P.J. Dâmbovița se află în acest moment comisarul șef Sorin Păun - Adjunct al Inspectorului Șef al I.P.J. Dâmbovița!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan