Miercuri, 20 Martie 2019

CURTEA POLIȚIEI MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE PLINĂ DE MAȘINI DE MAFIOȚI! MAȘINI RADAR CU GEAMURI NEGRE PRECUM A CELOR DIN MAFIA SICILIANĂ!

Mafia a preluat I.P.J. Dâmbovița, sau cel puțin aceasta este impresia la prima vedere, când vezi mașinile personale ale polițiștilor dâmbovițeni și în special ale celor care lucrează în cadrul Serviciului Rutier, dar și dacă vezi o parte din mașinile ce aparțin I.P.J. Dâmbovița, toate cu geamuri negre atât pe față, cât și pe spate, inclusiv luneta, geamuri de o culoare atât de închisă încât nu au nici măcar 10% vizibilitate.

Precum cei din Cosa Nostra, polițiștii dâmbovițeni se deplaseză cu mașini ca de mafioți, ce au geamuri negre, atât pe față cât și pe spate, nu contează anul sau modelul, însă dacă se poate... BMW să fie!

Deși legislația în vigoare, respectiv art. 148, punctul 11, din HG 1391/2006 și art. 102 alin.1 punctul 35 din OUG 195/2002, prevede ca sancțiune principală pentru folosirea de geamuri negre pe față, 9-20 puncte-amendă (1 pct.amendă = 145 ron ) iar cea complementară de reținere a certificatului de înmatriculare conform art.112, alin. 1, lit.L din OUG 195/2002, zeci de polițiști dâmbovițeni  ignoră prevederile legale în materie și își fac de cap, fără frică de lege și de Dumnezeu.

Grav este că, mașini ce în mod normal nu ar putea obține I.T.P.-ul datorită geamurilor lateral-față extrem de închise la culoare, care nu au o transparență de minimum 70% așa cum prevede legislația în vigoare, sunt folosite de poliția rutieră în activitatea curentă, sancționând șoferii în trafic pentru diferite abatari, în condițiile în care o astfel de mașină nu are drept de circulație pe drumurile publice din România!

Elocvent este cazul autospecialei radar, marca Ford Focus, înmatriculată cu numărul DB 04 FDC, care zilnic da zeci de sancțiuni cu privire la depășirea vitezei regulamentare, deși această mașină nu are drept de circulație pe drumurile publice, datorită geamurilor lateral-față, ce au o opacitate de peste 30%, astfel că, în mod normal toate procesele de contravenție încheiate de echipajul de pe acestă mașină sunt nule de drept, având în vedere că aceasta nu are drept de circulație, în mod normal la primul metru făcut pe un drum public, autospecialei i-ar trebui reținut certificatul de înmatriculare, iar agentul care o conduce să fie sancționat contravențional cu suma de 3000 de lei așa cum prevede legea.

Despre gravitatea fenomenului de tip mafiot, vorbesc imaginile surprinse astazi, miercuri, 13.06.2018 la poarta Poliției Municipiului Târgoviște, când în timp de 45 de minute, au fost surprinde de camera de luat vederi a DambovitaNEWS, numai puțin de 16 mașini ce încalcă prevederile legale în materie, toate ieșind sau întrând în curtea poliției, intr-un total dispreț față de lege și față de cetățenii acestui județ, ce au și calitatea de conducător auto!

Imaginile pe care vi le prezentăm cu cele 16 mașini vorbesc de la sine, mulți dintre dumneavoastră recunoscând proprietarii acestor mașini după numerele de înmatriculare, însă sperăm ca noul șef al I.P.J. Dâmbovița-comisarul șef Sorin Păun, să dispună luarea de măsuri față de conducătorii auto ai autoturismelor prezentate, în conformitate cu prevederile legale, dar și reținerea certificatelor de înmatriculare ale acestor autoturisme, fie că aparțin unor persoane fizice sau I.P.J. Dâmbovița.

Ancheta jurnalistică declanșată de DambovitaNEWS va continua și zilele următoare, pentru a scoate la iveală, definitiv,putregaiul de la I.P.J. Dâmbovița.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan