Marti, 21 Mai 2019

SE ANUNȚĂ RĂZBOI! FATA CELUI OMORÂT DE DROGATĂ SE JURĂ CĂ VINE ÎN ȚARĂ SĂ FACĂ DREPTATE! "O SĂ-ȚI FAC DREPTATE MĂ JUR" ANUNȚĂ COPILUL CELUI DECEDAT!

Din câte se pare, cazul "Andreina Maria Bobeică" ia amploare, căpătând alte dimensiuni, un nou personaj intrând în scenă, de această dată din partea celui decedat, respectiv fiica bărbatului omorât.

Maria-Gabriela, o tânăra de 26 de ani, fata bărbatului de 57 de ani din Nucet, accidentat mortal, sâmbătă 16 iunie 2018 pe o trecere de pietoni din Târgoviște de către Andreina Maria Bobeică, tânăra ce a fost depistată sub influență substanțelor psihotrope, printr-o postare pe Facebook, anunță că o să vină în țară și se jură că o să facă dreptate tatălui sau!

Postarea făcută de tânăra Gabriela, nu lasă loc niciun dubiu față de ceea ce va urma:

"Tăticul meu mă arde inima în piept de dorul tău mai am puțin și vin acasă, să te văd, dar nu mă mai aștepți

Nu mai am cui să îi zic sarumana tată. O să îți fac dreptate mă jur. Ochii mei din cap lumina ochilor mei. Cel mai bun tată din lume nu te mai am. Sper să mă ierți de acolo de unde eșți dacă ti.am greșit vreodată dacă te.am supărat. O să te iubesc până o să pun mâinile pe piept"

Din nefericire, un omor din culpă, a căpătat valențe inimaginabile, iar urmările acestui fapt sunt total....imprevizibile!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan