Miercuri, 20 Martie 2019

ÎN ATENȚIA CURȚII DE CONTURI ȘI A POLIȚIEI! NOI FURĂCIUNI DESCOPERITE LA PRIMĂRIA VULCANA PANDELE! LUCRĂRI NEEXECUTATE ȘI PLĂTITE!

Hoții pe bandă rulantă la Primăria Vulcana Pandele, unde primarul Radu Vasile zis Vasile Ciulama confundă banul public cu tarlaua lui tac-su, acesta fără pic de frică față de lege a plătit peste 800 de milioane de lei unui fost condamnat pentru înșelăciune pentru lucrări ce nu au fost niciodată executate.

Conform SICAP, U.A.T. Comuna Vulcana Pandele a achiziționat la data de 20.04.2018, de la RIGOL BETON ARMAT SRL, firma deținută de un fost condamnat pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, “ȘANȚ CU RIGOLE”, în fapt prin această achiziție firma sus menționată de obliga realizeze pentru suma totală de 31980 lei +TVA următoarele lucrări:

1-    un șanț cu rigole betonate în lungime de 65 de metri;

2-    reparat și înlocuit jgheaburi și cârlige pe o porțiune de 50 de metri;

3-    borduri și pavaje pe o lungime de 25 ml;

4-    șanț cu rigole sic apace pe o porțiune de 45 ml;

cu dale de beton de 1 metru lungime, adâncime 40 de cm și grosime de 8 cm.

Deși în hârtii, primarul Radu Vasile stă bine, în realitate, în teren, lucrurile nu seamănă nici pe departe cu cea ce apare în scripte, fiind diferențe de la cer la pământ dintre ce trebuia să fie și… ce este, lucrarea nefiind excutata nici 50% față de ce apare în achiziția publică și nici aceea la parametri tehnici stabiliți prin achiziția directă, lucru demonstrat de imaginile de la fața locului, însă lucrarea a fost plătită în totalitate.

La data de 06.06.2018, primarul comunei Vulcana Pandele – Radu Vasile mulțumit de șpaga primită de la administratorul firmei RIGOL BETON ARMAT SRL, pentru lucrarea achiziționată la data de 20.04.2018, face o nouă achiziție de la această firmă, respectiv “LUCRĂRI DE PREVENIRE A INUNDAȚIILOR”, în fapt în descrierea achiziției se spune că firma va realiza pentru suma de 23450 lei + TVA, un șanț în lungime de 700 de metri, cu o adâncime de 1 metru și o lățime de 2.5 metri.

Cu privire la această lucrare, facem precizarea că nici măcar nu a fost executat un metru din șanțul ce trebuia realizat conform achiziției publice, banii plătiți pentru această lucrare fiind împărțiți frățește de primarul Radu Vasile și administratorul firmei, imaginile de la fața locului ne mai având nevoie de niciun comentariu.

Tot de la RIGOL BETON ARMAT SRL, Primăria Vulcana Pandele achiziționează la data de 17.09.2018 o lucrare denumită “ȘANȚURI DE DRENARE A APEI” lucrare în a cărei descriere apare că trebuie să se realizeze un șanț pe o distanță de 15 metri din rigole de 1 metru lungime, 40 centimetri adâncime și 8 cm grosime, lucrare ce însă și aceasta nu a fost realizată în parametri tehnici stabiliți prin achiziția publică

Toate aceste furaciuni, prezentate mai sus, se pot verifica extrem de simplu în teren, lucru ce trebuie făcut atât de Curtea De Conturi a României cât și de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, pentru că primarul comunei Vulcana Pandele – Radu Vasile trebuie tras la răspunde penală pentru aceste furturi din banul public.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan